Avis Legal | Uniformes Laborals

93 425 53 93

info@masuniformes.com

Horari:  De Dilluns a Divendres de 10h a 20h.
Dissabtes de 10h a 14h i de 16.30h a 20h.

Avís Legal


Tractament de Dades de Caràcter Personal


A www.masuniformes.com (Mas Uniformes 10, S.L.) estem molt preocupats per la seguretat i per garantir i protegir la privacitat de les dades aportades pels nostres clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s'efectuen sota nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua, manipulació de les dades o accessos no autoritzats.

En compliment del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la seva actualització al RGPD, reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del consell de 27 d'abril de 2016, us informem que totes les dades que ens proporcions a

través de l'ordre de comanda i / o la subscripció a les newsletters de domini, seran incorporades en una base de dades propietat de Mas Uniformes 10, SL, amb la finalitat de poder gestionar la sol·licitud o les comandes i el seu cobrament i, així mateix per fer-te arribar informació sobre productes i serveis comercialitzats per Mas Uniformes 10, SL.

El teu consentiment per rebre informació sobre productes comercialitzats per Mas Uniformes 10, SL, s'entendrà prestat de forma manifesta i inequívoca mitjançant la comunicació de les teves dades a www.masuniformes.com (Mas Uniformes 10, SL). Aquests enviaments publicitaris podran realitzar-se per qualsevol mitjà: missatges SMS, MMS i correu electrònic. T'informem que les dades que ens facilitis no seran cedides en cap cas a les empreses anunciants.

Llevat que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides en els formularis i cupons que trobaràs en aquesta web. En el cas de no subministrar totes les dades estimades com a necessàries, Mas Uniformes 10, SL podrà, depenent del cas, no cursar la teva comanda.

En qualsevol moment podràs exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i, si és el cas, manifestar el teu desig de NO rebre cap tipus de publicitat. Per a això, pots:

- Enviar una comunicació escrita a Mas Uniformes 10, S.L. (ref LOPD), Comte Borrell, 96, 08015 (Barcelona), Espanya adjuntant una fotocòpia del teu DNI .

- O bé, enviar un missatge admin@masuniformes.com amb l'assumpte LOPD i indicant en el missatge el teu nom, cognoms i número de client juntament amb la/les frase(s) NO VULL REBRE PUBLICITAT DE www.masuniformes.com.


Si necessites qualsevol ajuda en aquest sentit, si us plau, no dubtis a contactar-nos. El nostre desig és servir-te com et mereixes, i fer que la teva visita a www.masuniformes.com sigui el més agradable possible.
MASUNIFORMES 10, S.L.

B65441453

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona el dia 26 de novembre de 2010. Inscrita en el volum 42.220, foli 181, full B 404.574, inscripció 1.

Comte Borrell, 96

08015 Barcelona (Barcelona)


902 934 621


Xat off-line - Clic per contactar amb nosaltres