Ara Mes Uniformes, la teva botiga de vestuari laboral arriba a les Illes Canàries gràcies a ClickCanarias.


Per a nosaltres, en la venda de roba de treball Canàries el més important és donar el millor servei al client. Per això oferim la gestió integral de la teva uniformitat de l'empresa ara, en roba de treball Canàries.


Som fabricants de roba laboral i en ser fabricants roba laboral Canàries amb taller propi a Barcelona, controlem cadascun dels processos de fabricació. A més, garantim la continuïtat dels productes sense trencaments d'estock.


Tots els productes de la nostra web estan en existències per a lliurament immediat. La nostra disponibilitat de la botiga online d'uniformes Canàries és la mateixa que la resta de la península, durant tot l'any: Stock permanent i atenció post-venda per a canvis i devolucions.


Ara amb els enviaments a Canàries, a la nostra botiga Online pots trobar uniformes d'hostaleria moderns per a Canàries, davantals originals, chaquetillas de xef.

ClickCanarias permet poder comprar online i saber sempre el preu exacte de cada producte, sense sorpreses! Comprant en la nostra pàgina web utilitzant el sistema de pagament amb ClickCanarias t'indicarem explícitament quins són els imports en IGIC, AIEM i Transport, aconseguint uns costos raonables i molt competitius respecte al preu en península.

Aque estás esperant!