La roba de treball, especialment, els pantalons d'uniforme són, sens dubte, els que més pateixen pel seu ús i desgast durant la jornada laboral. Per aquesta raó, el post d'avui ho dedicarem a explicar-te els pantalons de treball elàstic. És important triar bé el teu vestuari laboral en funció del teu treball per aconseguir la major seguretat i comoditat possibles. Els pantalons de treball han de ser adequats a cada professió, tots ells els trobaràs al nostre catàleg online o a la nostra tenda física.A Mas Uniformes sabem que molts professionals trenquen els seus pantalons en ajupir-se o en fer qualsevol moviment mentre exercien els seus treballs i per evitar que això passi us recomanem els pantalons elàstics, que s'adapten perfectament a les necessitats del teu treball.


Podem distingir diversos tipus de pantalons treball segons les necessitats tècniques de cada professió. 


A Mas Uniformes hem incorporat els nostres uniformes de treball, els pantalons de treball elàstics, ja que són més flexibles, còmodes i resistents.PANTALONS MULTIBUTXACA  ELÀSTIC STIFFER


Són uns pantalons de treball multibutxaques molt flexibles i còmodes amb elàstic intern en cintura posterior. Són frescos per la seva composició 64% de cotó, molt resistent ja que disposa de molts reforços i el més important amb teixit elàstic multifunció, per a diferents usos i tipus d'usuaris, on la característica principal és la seva flexibilitat i comoditat a l'hora de treballar. La seva línia és stretch, per la qual cosa ho fa uns pantalons de treball molt actual, també a les zones amb més risc de trencaments, alguns d'ells estan reforçats per millorar la seva durabilitat.


A la nostra tenda Online els pots trobar en tres colors diferents; beix, gris i negre.PANTALONS MULTIBUTXAQUES ELÁSTICS MONZAEls pantalons de Monza és elàstic i sense pinces. Té butxaques tipus texans en els costats. Peça molt còmoda i pràctica, de llarga durada. És un model polivalent, molt lleuger, fresc i còmode. En la nostra tenda online ho pots trobar en color negre.


Pots comprar qualsevol dels dos models en la nostra tenda online de masuniformes.com o en el nostre Show Room al carrer Sepúlveda,109 de Barcelona.