El gorro de xef està sempre present com un imprescindible de l'uniforme de cuina, la gastronomia i els xef estan a l'última i a Mas Uniformes mai ens oblidem d'ells, sota aquesta premissa i tenint en compte que la nostra marca favorita de roba hostaleria especialitzada en gorros i tubulars és Original BUFF® us presentem en aquest post , uns bonics dissenys relacionats amb la cuina que a més faciliten el treball en la cuina, aquest blog està dedicat a la línia Xef’s Collection .


                                      

                                                                                                                                      

 


La col·lecció del sector de roba laboral Xef Collection d'Original BUFF® està composta de buff tubulars de cuina multifuncionals fabricats en teixit elàstic i sense costures. És Ideal per realitzar diverses activitats en cuina o en restauració. Gràcies al seu disseny i a la seva composició mantenen el pèl recollit apartat del menjar o la cara que absorbeix la suor.  A més, aquest producte ofereix un assecat ràpid i un control d'olors amb la tecnologia Polygene®. Que dóna una major sensació de frescor, l'eliminació de males olors causades per bacteris, protecció higiènica duradora i prevenció del creixement de bacteris.

                                                                                                                                      

 


 

 

Evitant qualsevol tipus de frec a la pell gràcies a les seves costures planes, els productes BUFF professional permeten portar el tubular en més de 10 posicions diferents, adaptant-se a qualsevol ús. És una peça recomanada i imprescindible dins de l'uniforme de cuina de qualsevol professional dedicat a la restauració per la seva originalitat i la seva funcionalitat en el sector de la restauració, la col·lecció conté tubulars i capells lleugers que recullen el pèl apartant-ho del menjar o la cara amb dissenys a conjunt relacionats amb la cuina.

                                                                                                                                                                                                                       

 


A Mas Uniformes disposem d'una gran varietat de productes de la línia Xef’s Collection visita en la nostra tenda física en Sepúlveda, 109 o bién realitza la teva comanda en la nostra tenda en línia a l'apartat de Buff.