Ja són aquí, new arrival ! Acaben d'arribar a Mas Uniformes les nostres sabates de xef per a dona GT1 Pro Magister de Chaud Devant.Les Sabates de cuina per a dona més modernes i tècniques del mercat europeu, sabates per a cuina desenvolupades especialment per a les xefs que també destaquen en cuina. Chaud Devant i Michelin® han creat un calçat modern de disseny italià, fabricat en pell flor de la major qualitat i resistent a l'aigua.

En dissenyar el calçat s'ha partit de l'entorn de treball: la cuina. En la cuina es treballa amb aigua, líquids i objectes afilats, el calçat ha de ser resistent a aquests perills. Per això, MICHELIN® Technical Sols ha desenvolupat una sola que és extremadament resistent al lliscament i l'aigua perquè no et puguis relliscar en sòls de cuina llisos. Per a fer que les llargues jornades de treball siguin més suportables, s'ha triat una plantilla confortable amb suport de Poron®. El calçat també té una punta de seguretat lleugera d'alumini que protegeix els peus. 


                                                                                                                  I ara arriba després del seu hgran èxit en les altrs versions, a la fi, el calçat de seguretat dona, desenvolupat especialment per a xefs i cuineres. Disponible des de la talla 36, destaca pel seu disseny, la seva fàcil neteja sense cordons, amb capdavantera i antilliscant de sola tècnica Michelin. Un calçat de treball per a dona, molt modern i de la millor qualitat de disseny italià pensat fins a l'últim detall per a una major comoditat, adherència i seguretat en la cuina.En Mas Uniformes som especialistes en roba d'hostaleria. Coneixem a la perfecció les necessitats dels nostres clients, ja que, som fabricants, amb un taller de confecció propi. Disposem de tota la col·lecció de sabates per a cuina GT1 Pro Magister tant per a home com per a dona, perquè s'adapti completament a les vostres necessitats. Pots venir a provar-te-les en el nostre Show Room a Barcelona o comprar-les a la botiga online de masuniformes.com