A l'hora de triar el calçat per a ús laboral és important poder comptar amb sabates de seguretat còmodes i lleuger.  A més, és imprescindible conèixer la normativa que ho regula i entendre els símbols EN ISO 20344, que és la norma harmonitzada que s'aplica al calçat de seguretat en tota Europa.


La normativa del calçat professional inclou com a requisit bàsic la resistència al lliscament que es classifica en SRA, SRB i SRC. Sent, SRA resistència al lliscament en ceràmica +solució de detergent.

SRB a l'acer +glicerina. I SRC als dos. A Mas Uniformes disposem de calçat professional antilliscant SRC en molts dels nostres models.En complir amb les normatives de seguretat i qualitat, les soles del calçat de seguretat també han de reunir uns requisits fonamentals, entre ells els seus materials. Algunes dels més comuns per les seves grans propietats dins del sector del calçat laboral són:SOLES DE POLIURETÀ (PU)

Són les soles que estan formades per la mescla de dos components: el poliol i el isocianato. Els seus principals característiques són la seva lleugeresa, flexibilitat i gran aïllament del fred i de la calor. A més, destaquen també per la seva comoditat, per la qual cosa són el tipus de sola més habitual en el calçat de seguretat. Podem trobar dos tipus de soles de poliuretà:PU1: són les de baixa densitat i actuen fonamentalment com amortiguadores d'impactes.PU2: són les soles de doble densitat i destaquen per la seva gran resistència al desgast, i també per la seva adherència sobre sòls relliscosos.SOLES DE POLIURETÀ TERMOPLÀSTIC (TPU)

Són les fabricades per models per injecció a partir de poliuretà termoplàstic, i permet millorar l'adherència fins i tot en els sòls més difícils.Completa el teu uniforme laboral amb el teu calçat de seguretat i feix la teva jornada laboral més segura. Veuen a Sepúlveda 109 de Barcelona per a provar-te'ls o troba'ls a la botiga online de Mas Uniformes. T'esperem!