La roba de treball necessita d'un tèxtil adequat, que permeti mobilitat i comoditat. En l'elecció del teu uniforme has de tenir en compte molts aspectes; la personalització de la roba laboral, trobar les talles ideals per a tu i els teus companys de treballs, el disseny corporatiu més apropiat al teu sector, el color sobre el qual ressaltarà millor el logo de la teva empresa, però no ens podem oblidar d'una cosa molt important: el tipus de tèxtil.Molts desconeixen els avantatges d'una tela sobre una altra, per la qual cosa és bo informar-se. Cada teixit té els seus avantatges i desavantatges i són especials per a dur a terme certes tasques. 


La majoria dels uniformes o roba de treball vénen en dos tipus de tèxtils: cotó i polièster i comunament són tèxtils que combinen tots dos materials en diferents percentatges.


Davantal Polièster Vs Cotó/PolièsterLa millor peça serà aquella que s'adapti millor a les nostres necessitats. Cada material té els seus avantatges i els seus inconvenients per a davantals laborals.El Davantal de polièster pot resultar incòmode quan fa molta calor, però no s'encongeix i es renta fàcilment. Encara que té més desavantatges que la combinació amb cotó. Dir que és una fibra que no respira tant i que no resulta tan absorbent com el cotó, és menys resistent al peeling, a causa del frec i a les rentades.


No encongeix ni s'arruga, però no és bona per a resistir temperatures mitjanes i altes, ja que es crema al mateix temps en cuina.El Davantal combinat cotó/polièster per part seva, té una part de cotó que és d'origen natural que produeix una sensació més agradable al tacte i és un teixit molt més transpirable, per la qual cosa resulta ideal per a mantenir-se fresc a l'estiu. Per a moltes persones, la mescla de polièster i cotó és la que més avantatges aporta, ja que conformen peces duradores i resistents, que no s'arruguen tant com unes altres, ni es deformen.


El nostre equip comercial t'ajudarà a triar la millor opció que més s'adapti a les teves necessitats. Pot venir a la nostra botiga online masuniformes.com. O visita'ns a la tenda de Barcelona. T'esperem!