A Mas Uniformes aquesta temporada traiem un nou catàleg de novetats en roba laboral i vestuari professional.


Disposem d'una àmplia gamma de productes per a tots els sectors: uniformes d'hostaleria, uniformes sanitaris, uniformes per a indústria, en el nostre catàleg podràs trobar totes les novetats en uniformes de cuina; davantals, jaquetes de xef, sabates de cuina i chaquetillas de cuina.


El catàleg mostra el nou model de davantal amb coll de tirant elàstic en tretze colors diferents, és versàtil, divertit i molt polivalent, segur que aportarà al teu negoci una imatge única i fresca, els nostres davantals originals de pell, la col·lecció de roba amb calaveres o new vichy.


Trobaràs uniformes especialitzats en hostaleria i alimentació, roba professional i calçat professional, descarrega-t'ho aquí 


https://issuu.com/masuniformes/docs/catalogo_masuniformes_2019I On trobar-nos?La nostra tenda de roba treball Barcelona s'ha convertit en un referent dins del sector de la roba de treball empreses. Disposem d'un Showroom de 1.200m2 amb més de 2.000 referències en estoc. Si voleu venir a buscar un catàleg de novetats no deixeu de visitar-nos. Us sorprendrem!


Tenim un equip comercial disposat a ajudar-vos que visitarà el vostre negoci en la zona de Barcelona. Podrà facilitar-vos l'elecció dels uniformes de treball d'acord amb la vostra imatge corporativa. I, a més, ajudar-te a crear els teus uniformes personalitzats.


També, podràs trobar en la nostra web Masuniformes.com tots els productes que disposem en estoc permanent, sol·licitar pressupost o fer la compra online.