Botiga d'uniformes de treball a Barcelona, roba i calçat protecció

93 425 53 93

info@masuniformes.com

Horari:  De Dilluns a Divendres de 10h a 20h.
Dissabtes de 10h a 14h i de 16.30h a 20h.

On sóm

BOTIGA D'UNIFORMES BARCELONAVestuari Hostaleria i Laboral S.A.


Visita la nostra botiga d'uniformes a Barcelona, ​​amb una extensa exposició de roba laboral, calçat de protecció i tot tipus de vestuari per a l'hostaleria i restauració o alimentació, neteja i manteniment, sanitat, estètica i indústria.


Mas Uniformes - Ropa Laboral Barcelona

C/ Sepúlveda, 109 (esquina Comte Borrell)

08015 Barcelona

Telf: 93 425 53 93


info@masuniformes.com


EL NOSTRE HORARI


De Dilluns a Divendres de 10h a 20h.

Dissabtes de 10h a 14h i de 16.30h a 20h. 

Metro: Línia 1 - Vermella - Parada UrgellA la nostra botiga d'uniformes de Barcelona, ​​disposem d'existències permanents per a lliurament immediat. Tots els productes que hi ha a masuniformes.com, estan disponibles també a la nostra botiga física.Posem també a la teva disposició el servei de personalització d'uniformes mitjançant tècniques professionals que garanteixen un excel·lent acabat, com la serigrafia o el brodat. Et recomanem tenir els teus uniformes personalitzats per transmetre la teva imatge corporativa.

 
TOUR VIRTUAL DE LES INSTAL·LACIONSMas Uniformes t'obre les portes de la seva botiga física ubicada a Barcelona amb aquest tour virtual 360º. Podràs veure amb deteniment tots els nostres productes, només has de moure el cursor cap a totes les direccions per tenir una perspectiva de tots els angles de les instal·lacions.La nostra transparència i confiança són valors que ens defineixen i és per això que posem aquesta visita virtual a la teva disposició. D'aquesta manera, en un sol clic pots accedir a les nostres instal·lacions i tots els seus espais.Et mostrem la nostra botiga física perquè puguis veure que darrere de la venda hi ha un lloc real i accessible al públic. Et sorprendrà! Xat off-line - Clic per contactar amb nosaltres