Grup Mas | Especialistes en Vestuari Laboral

93 425 53 93

info@masuniformes.com

Horari:  De Dilluns a Divendres de 10h a 20h.
Dissabtes de 10h a 14h i de 16.30h a 20h.

La nostra empresa


Qui som?


Som fabricants de roba de treball i els nostres més de 65 anys d'experiència en el sector del vestuari professional ens avalen com una de les empreses més consolidades a Barcelona. Disposem d'una àmplia gamma de productes per a tots els sectors: uniformes d'hostaleria, uniformes sanitaris, d'estètica i uniformes industrials.

 

Artel Uniformes és la nostra marca pròpia especialitzada en hostaleria i alimentació. Alhora, distribuïm les principals marques nacionals i internacionals d'uniformes de treball i calçat laboral.On trobar-nos?

 

La nostra botiga a Barcelona s'ha convertit en un referent dins el sector del vestuario laboral. Disposem d'un Showroom de 1.200m2 amb més de 2.000 referències en estoc. Si teniu l'oportunitat, no deixeu de visitar-nos. Us sorprendrem!


Tenim un equip comercial disposat a ajudar-vos que visitarà el vostre negoci a la zona de Barcelona per facilitar-vos la tria dels uniformes acord amb la vostra imatge corporativa.


També podràs trobar a la nostra web Masuniformes.com tots els productes que disposem en estoc permanent, sol·licitar pressupost o fer la compra en línia.Què fem per als nostres clients?


Per a nosaltres, el més important és donar el millor servei al client. Per això oferim la gestió integral de la uniformitat de l'empresa, assessorament i pressupost sense compromís.


Fabriquem i dissenyem productes sota els paràmetres de qualitat, comoditat, durabilitat i imatge segons les necessitats de cada client amb un termini de lliurament ajustat. En ser fabricants amb taller propi a Barcelona, ​​controlem cada un dels processos de fabricació. A més, garantim la continuïtat dels productes sense trencaments d'estoc. Tots els productes de la nostra web estan en existències per a lliurament immediat.


Si vols personalitzar els teus uniformes, t'assessorem de la de la millor opció de personalització perquè els uniformes transmetin els valors de la teva empresa.


Som àgils i versàtils tant per al client particular com l'empresarial, i pot atendre tant la petita com la gran empresa.


A Mas Uniformes t'oferim els següents serveis: 

  • Assessorament i pressupostos sense compromís (visites comercials).
  • Gestió completa de la uniformidad de l' empresa (vales empresa).
  • Dissenys exclusius per a clients (fabricacions personalitzades).
  • Uniformes personalizats: Serigrafía, brodat i transfer.
  • Distribució de les principals marques nacionals i internacionals.
  • Tots els productes en estoc per a entrega immediata.
  • Compostura de prendes (Arranjaments).


Xat off-line - Clic per contactar amb nosaltres