Devolucions

93 425 53 93

info@masuniformes.com

Horari:  De Dilluns a Divendres de 10h a 20h.
Dissabtes de 10h a 14h i de 16.30h a 20h.

Devolucions

Després de rebre la teva comanda, tens 60 dies naturals (2 mesos) per retornar-la si vols canviar de talla, color o de producte. Només has de seguir aquestes instruccions:

1. Envia un correu a devoluciones@masuniformes.com indicant els productes que tornes i els que vols rebre així com el número de comanda, la direcció de recollida i l'horari.

2. Et contestarem al teu correu amb despeses dels ports de canvi de producte (6,95€ + IVA per a la Península o 14,95€ + IVA per a les Balears) indicant 1 unitat, independentment del número de canvis a realitzar i amb la diferència entre productes si n'hi hagués. Et confirmarem quan passarem a buscar el paquet.

3. Empaqueta els productes a retornar utilitzant l'embalatge original i inclou tots els elements que t'enviem: producte, etiquetes, bosses, caixes, proteccions, albarà de lliurament, etc

4. Quan rebem el paquet, verificarem l'estat dels articles retornats.

5. Després, procedim a enviar els nous productes.

IMPORTANT: No acceptarem la devolució ni el canvi d'articles que hagin estat usats, manipulats, danyats o alterats de qualsevol forma. No acceptarem devolucions ni canvis transcorreguts seixanta dies des de la data de lliurament. No ens fem responsables de les pèrdues o danys que puguin patir els productes retornats que no hagin estat enviats o empaquetats de forma adequada pels remitents. Embalatge: si el producte no es retorna en el mateix embalatge d'origen el bé patirà una depreciació, informant prèviament al consumidor.


DESISTIMENT

L'usuari te el dret de desistiment per el qual podrà posar-se en contacte amb Mas Uniformes 10, S.L. a través del correu electrònic: devoluciones@masuniformes.com i desistir de la compra en un plaç no superior als catorze (14) dies naturals, contats a partir de la recepció del producte, per l'exercici del dret sense necessitat de justificar la decisió i sense penalitzacions de cap mena. Aquesta devolució es farà de conformitat amb les instruccions que Mas Uniformes 10, S.L. indiqui al Usuari en contestació a la seva notificació del exercici de desistiment. L' Usuari haurà de tornar el Producte en el plaç de mínim 7 dies des que Masuniformes 10 S.L. li indiqui la forma de devolució. 
El desistiment comporta la devolució de l'import pagat per el producte més les despeses d'enviament. Les despeses de devolució corren a càrrec de l'usuari/client. El plaç per a l'abonament serà l'establert per la Llei.
No podrà exercitar-se el dret de desistiment quan el Producte no es torni en el seu embalatge original i quan el producte no estigui en perfecte estat.
No ens fem responsables de les pèrdues o danys que puguin patir els productes retornats. Si el producte no es torna en el mateix embalatge d'origen el bé patirà una depreciació. 

Xat off-line - Clic per contactar amb nosaltres