Roba de Feina Industrial | Uniformes Serveis

93 425 53 93

info@masuniformes.com

Horari  (Del 29 de Juliol al 30 d'Agost)

De Dilluns a Divendres de 10h a 14h i de 15h a 19h

Tancat el 14 i 16 d'Agost

Marques
Preus

roba de treball industrial i serveis

Si busques roba de treball industrial en la nostra botiga comptem amb una àmplia quantitat de prendes. Disposem de roba laboral per a diverses professions del sector i de moltes marques. Saber triar l'uniforme més adequat és molt important. Els nostres uniformes de treball estan pensats perquè prevalgui sempre la qualitat en els teixits, el confort i la seva funcionalitat. Tenim una gran col·lecció per poder personalitzar la roba industrial i adaptar-la a cada sector; roba per treballar a la construccio, roba electricista i instal·lacions, roba de seguretat, uniformes per mecanics, entre uns altres.

En quant a uniformes de servei comptem amb uniformes de neteja, uniformes servei domestic i uniformes de treball dona. Escull entre una gran quantitat de bates, blusons i estoles pel personal de neteja per a empreses i individual. 

Si vols comprar roba de treball troba el que necessites a la nostra botiga online uniformes o visita'ns a la botiga de roba de treball a Barcelona. A més, personalitza amb el logo d'empresa els uniformes amb brodat o serigrafia professional per a major imatge corporativa.
Xat off-line - Clic per contactar amb nosaltres