BLUSONS SANITARIS FRESCOS PER A ESTIU

Comentaris
blusons frescos per a estiu sanitat
A Mas Uniformes som conscients que s'acosten mesos de calor. I, que aquests, poden afectar-te a la feina. Sobretot, referent als uniformes. Tenim en el nostre estoc tres models de blusons sanitaris frescos per a estiu que poden ser la solució per a l'època que s'acosta. 

Descobreix els uniformes sanitaris més frescos i moderns. Fabricats en teixits fil-à-fil molt agradable. Ja que estàn compostos amb setanta per cent cotó i trenta polièster. Prendes molt fresques i suaus amb un aspecte molt elegant i múltiple per a diversos sectors. Pijames sanitaris que serveixen per a roba clinica com a pijama infermera. Però, també, serveixen com a uniformes spa, uniformes de neteja o com a roba servei domestic


BLUSONS LABORALS DE COLL MAO

Aquestes casaques de feina de coll mao amb un lleuger escot estan disponibles en dos colors: gris i blau cel. Són de màniga curta i compten amb tres butxaques: dos inferiors i una de pit. Tenen dos talls laterals a la part inferior per a major mobilitat de l'usuari. En qualsevol dels dos colors es tracta de casaques sanitàries per a calor molt elegants pel seu teixit i de disseny formal. 

Combina’ls amb el pantalo sanitari del mateix teixit i en color gris. Un model unisex amb goma a la cintura, sense butxaques. Molt útil per a diversos sectors i que crearà un conjunt de pijames sanitaris frescos i elegants. 



BLUSÓ GRIS AMB CINTURÓ

Aquesta casaca laboral és de màniga curta i en color gris. De coll rodó i ample. Porta un cinturó ample a conjunt contrastat en negre o blanc. I dos petits talls a la part inferior i a les mànigues per a més comoditat i que li aporta elegància. Molt recomanable com a uniformes per spa i estetica frescos.


BLUSÓ DE MÀNIGA CURTA PEKIN 

El blusó Pekin de Dyneke és de màniga curta. Disponible en color gris amb viu de ras blanc contrastat en el coll i en la cintura. És lleugerament entallat i molt fresc. Es tanca en un lateral mitjançant gafet i una cinta interior. 



Són tres models d'uniformes sanitaris moderns que serveixen per a múltiples sectors, molt elegants gràcies al seu teixit fil-à-fil. Pots venir a provar-te'ls a la nostra botiga de roba de feina al carrer Sepúlveda, 109 de Barcelona. O comprar-les a la botiga online de masuniformes.com. I per a empreses, demana ara el teu pressupost de forma gratuïta i sense compromisos i personalitza'ls amb el teu logo i imatge corporativa.

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados