DESCOBREIX LA JAQUETA DE XEF DEL JURAT DE LA MILLOR PASTA DE TE

Comentaris
Jaqueta de Xef del Jurat de la Millor Pasta de Te

LA MILLOR PASTA DE TE ARTESANA D'ESPANYA

El passat 12 d'abril es va celebrar a l'Escola de Pastisseria de València la sisena edició del concurs la Millor Pasta de Te Artesana d'Espanya. Amb un rècord de participació de prop de 300 inscrits, Jordi Farrés del Taller Artesanal Virginias d'Agramunt va aconseguir el primer premi. Aquest xef va elaborar per a l'ocasió una pasta de forma ovalada, amb galeta lleugera de mantega, avellana i interior de mandarina amb una base de xocolata.

El jurat del certamen ha estat format per grans professionals del sector de la pastisseria del nostre país que han avaluat totes aquestes pastes artesanes en funció de paràmetres com ara el sabor, la textura, l'aspecte, etc.

DESCOBRIM LES JAQUETES DE XEF DEL JURAT

A Masuniformes no ens perdem cap esdeveniment important de la pastisseria del nostre país i hem patrocinat aquest concurs vestint totes les grans figures que formaven el jurat. La jaqueta de xef riva que han pogut lluir tots ells destaca per la seva elegància i sobrietat. Amb detalls que li donen un punt de sofisticació, és una peça molt còmoda per a l'usuari. El teixit tècnic i elàstic en mànigues i esquena és molt fresc i està fabricat amb ampolles de plàstic reciclat. A més, és un teixit molt resistent apte per al rentat industrial, cosa que fa que sigui el teixit perfecte per a qualsevol cuina.

Per a l'ocasió, aquestes jaquetes de cuina s'han personalitzat brodant el nom dels membres del jurat i amb el logotip del concurs mitjançant la tècnica del heat transfer. Aquestes tècniques per personalitzar vestuari laboral es duen a terme per part del nostre taller que crea dissenys únics i diferents per a cada client.

A la nostra botiga i a la nostra web www.masuniformes.com podràs adquirir aquesta peça i gaudir vestint la mateixa jaqueta que han portat aquests grans professionals que ens fan gaudir de la pastisseria i reposteria.

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados