NOVA COL•LECCIÓ DE ROBA DE CUINA INFANTIL PER ALS MÉS PETITS

Comentaris
Roba de Cuina Infantil
Mas Uniformes pensa també en els més petits de la casa perquè puguin desenvolupar les seves capacitats creatives a la cuina. És per això, que et presentem aquesta col·lecció Kids de roba de cuina infantil perquè se sentin com a autèntics xefs. Disposes de jaquetes de cuina, davantals i barrets amb els mateixos estampats perquè puguis fer el conjunt complet.


Aquesta col·lecció de dissenys molt divertits de la mà de la prestigiosa firma holandesa Chaud Devant, ofereix una empenta a la pròxima generació de cuiners. Mai és massa d'hora per començar!


JAQUETES DE CUINER

Et presentem les jaquetes de cuina per a nens de Chaud Devant cordades amb tancaments ocults i butxaca a la màniga esquerra perquè se senti tot un professional. El seu teixit és molt resistent i d'alta qualitat. Ideal per als petits xefs!


DAVANTALS INFANTILS

Regala aquest Nadal originals davantals per a nens en diversos colors com el rosa, el blanc i el vaquer; o estampats de pebrots o talps blancs. Tenen una butxaca davanter i cinta ajustable al coll mitjançant tancaments automàtics. Són peces molt alegres per als més petits.

També comptes amb el mateix model de davantal en versió adult perquè pugueu compartir les vostres dots culinàries.


BARRETS DE XEF PER A NENS

Disposes de barrets de cuina ajustables fàcilment amb velcro a la part posterior i sempre queden bé. Tens diversos models, des llisos fins estampats de talps. El seu teixit és d'alta qualitat, segur que encertes regalant un d'ells.

La col·lecció Kids de Chaud Devant posa al teu abast una infinitat de models de roba de cuina infantil perquè puguis fer les teves pròpies combinacions tant d'adult com infantil ja que són la versió en miniatura de la versió gran.

Pots veure la col·lecció kids a la nostra botiga online o a la nostra botiga física de Carrer Sepúlveda, 109 de Barcelona.

Regala il·lusió aquest Nadal als més petits!

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados