LES JAQUETES DE CUINA MÉS FRESQUES

Comentaris
LES JAQUETES DE CUINA MÉS FRESQUES

S'acosta la temporada d'estiu i a Mas Uniformes us volem oferir les jaquetes de cuina més fresques per a poder treballar còmodament.



Jaquetes cuina còmodes, lleugeres i flexibles. Tria un uniforme còmode que et permeti llibertat de moviment i flexibilitat. Les peces de teixits lleugers t'ajudaran a aconseguir més dinamisme en el teu treball del dia a dia.

En treballar normalment en un entorn on s'aconsegueix gran temperatura (cuines, terrasses, llocs amb gran afluència de clientela), és important que la roba sigui el més transpirable possible, això t'ajudarà a evitar l'excés de calor.



JAQUETA DE XEF FRESCA BIKER SFX



La nova Biker SFX és una jaqueta fresca de teixit extra lleuger en trama d'ona amb tancaments de pressió ocults, és un model molt fresc i funcional, sobretot, per als mesos de més calor. Sens dubte una de les millors opcions.

A més, és una jaqueta de xef ecològica, creada amb polièster reciclat i teixit Tencel®. Aquest teixit natural li aporta un efecte refrescant i major absorció que el cotó. I amb l'esquena en teixit jersei airejat ens ofereix una jaqueta de cuina ideal per als mesos d'estiu. A Mas Uniformes està disponible en blanc i negre.


 


SALERN SFX SHORT SLEEVE


La nova Salern SFX Short Sleeve és la combinació entre elegància, comoditat i, ara, màxima frescor i responsable amb el medi ambient. Aquesta camisa de cuiner de màniga curta és la versió renovada d'una camisa de tall recte i tancament central invisible que serveix tant per a cuina com per a sala.

 



JAQUETA DE CUINER FRESCA AMB ESQUENA ELÀSTICA


Jaqueta de cuina blanca en màniga llarga, fabricada 100% Cotó, confeccionada en teixit fi ideal per a l'estiu per la seva frescor i el seu pes tan lleuger de 100 grams. La jaqueta és creuada amb tancaments ocults que no entren en contacte amb la pell, ideal per a al·lèrgies als botons metàl·lic.



JAQUETA PER A CUINA TEIXIT ELÀSTIC COOLMAX


Sens dubte la jaqueta per a cuina és especial per la seva esquena, amb teixit tècnic de Coolmax elàstic per a mantenir al seu usuari sec i comfortable en tot moment. Coolmax® és un teixit d'alta tecnologia dissenyat única i específicament per a mantenir al seu usuari sec i confortable. Els teixits de Coolmax® estan fets de fibres de polièster.



 

JAQUETA FRESCA ARTEL MÀNIGA CURTA



La jaqueta fresca de cuina en color blanc i màniga curta en teixit de popelín fi i suau que la converteix en una peça molt fresca i amb un teixit molt resistent.

 

 

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados