DAVANTALS AMB COLL COMBINABLE

Comentaris
Delantales con cuello combinable

DAVANTALS AMB COLL COMBINABLE

El sector de l'hosteleria és prioritari per Mas Uniformes i els davantals una peça indispensable als uniformes d'hosteleria. El mandil cambrer és la peça perfecta pel seu ús a les feines del sector d'hosteleria, restauració i fins i tot comerços. És per això que en aquest bloc ens centrarem en un tipus de davantal amb peto, com són els davantals amb coll combinable.

Aquest tipus de peça de roba li dóna al treballador una imatge moderna i molt original que reverteix de forma positiva en la imatge del seu negoci.

CARACTERÍSTIQUES DEL MANDIL CAMBRER AMB COLL COMBINABLE

Tant al nostre  Showroom situat al carrer Sepúlveda de Barcelona com a la nostra web pot trobar una àmplia gamma de models disponibles tots ells amb teixits d'alta qualitat i durabilitat. Tots aquests davantals es venen sense tira al coll i es combinen a part amb tirants elàstics que s'ajusten a la mida de cada treballador, fet que els fa molt còmodes i permeten anar canviant de tirants entre un ampli ventall de models. Aquests tirants s'ajusten al coll amb sivelles de gran subjecció. Tenim tres models disponibles: els de pell, els tirants creuats i els tirants de coll de colors.

Respecte als models de davantals que es poden combinar amb aquest tirants elàstics, tenim els de teixit natural vigoré, amb un aspecte més rústic. Porten una butxaca al pit esquerre i una butxaca central molt àmplia. Es poden trobar en els colors granat, marró, negre i blau marí.

També tenim davantals amb teixit denim molt suaus i lleugers al mateix temps que molt originals. Aquests davantals porten una butxaca central molt gran.

Finalment tenim el mandil cambrer amb teixit de sarja en els colors blanc, beige i gris antracita. Són peces amb tres butxaques, una al pit i dues més als laterals.

No perdis més temps i acosta't a la nostra botiga o entra a la nostra web i adquireix algun d'aquests models que permetran donar-li un toc d'originalitat al vestuari de la teva empresa!

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados