MAS UNIFORMES PRESENT AL40 ANIVERSARI D'ALIMENTÀRIA

Comentaris
MAS UNIFORMES PRESENT AL40 ANIVERSARI D'ALIMENTÀRIA
Alimentària torna una edició més a Barcelona, la gran oportunitat per a tots aquells que pertanyen a la indústria de l'alimentació, beguda i gastronomia per fer-se un lloc en aquest món. Aquest esdeveniment biennal tindrà lloc del 25 al 28 d'Abril al recinte firal de Barcelona i comptarà amb innovacions i noves tendències relacionades amb el sector alimentari, així com amb la participació de nombrosos països de tot el món, convertint Alimentària en un esdeveniment de caràcter internacional.

Com no podia ser menys, a Mas Uniformes estarem presents a Alimentaria amb noves i esperades novetats, com els nous davantals de pell de la firma holandesa Chaud Devant, fabricats amb pell de la més alta qualitat, i amb uns acabats únics que asseguren la comoditat i el benestar durant el seu ús, sempre proporcionant elegància als professionals. També comptarem amb la presentació de la nova col•lecció de roba texana, Pure Denim, en la qual trobaràs peces exclusives com bruses, davantals, jaquetes de cuina i pantalons texans per a home i dona que proporcionen elegància i sofisticació al mateix temps que comoditat i funcionalitat.

Però això no és tot. A més de les nostres més exclusives i innovadores peces per a hostaleria, comerç i serveis, també oferirem l'oportunitat de participar en un meravellós concurs que tindrà lloc durant, i un cop finalitzada Alimentària. Si vas a visitar Alimentària t'animem a visitar el nostre estand i fer-te una foto amb un dels nostres productes a escollir, sempre que estigui exposat en el nostre taulell. El nostre equip farà una fotografia amb els elements que hagis seleccionat per guanyar. Un cop tinguem totes les imatges estaran disponibles a la nostra pàgina de Facebook. La fotografia amb més "M'agrada" serà la que s’emporti el fantàstic premi. Per això mateix recomanem compartir la fotografia per aconseguir el major nombre de "vots" possible. Recorda seguir la nostra pàgina per estar al dia de totes les novetats que tenim preparades.

A més, us recordem que la setmana que ve tindreu la possibilitat de fer les vostres compres en línia amb uns meravellosos cupons de descomptes per compres superiors a 50 €, a 100 € i 150 € de 5 €, 10 € i 15 €, respectivament. Aquests descomptes no només estaran disponibles per als nostres clients en línia, sinó també per als nostres més apreciats clients que acudeixin a la nostra botiga i per a aquells que visiten el nostre estand a Alimentària. Aquests cupons es podran bescanviar només un cop tant a la nostra botiga en línia com en la nostra botiga física fins al dia 31 de Juliol del 2016. 

A Mas Uniformes portem més de 50 anys d'experiència en el sector de la uniformitat laboral. La nostra passió i dedicació en aquest sector ens ha permès evolucionar i especialitzar-nos per oferir un servei complet. Alimentària és una oportunitat única per conèixer de prop totes les novetats que tenim disponibles. Si estàs interessat en els nostres serveis especials en hostaleria i alimentació, els nostres professionals estaran disponibles perquè puguin resoldre tots els teus dubtes.

No oblidis que ens podràs trobar al recinte de Gran Via , pavelló 4, NIVELL 0 al nostre estand E530 i també a la nostra botiga d'uniformes a Barcelona. T'esperem perquè ens coneguis i puguis gaudir dels nostres productes i, alhora , participar en el nostre esperat concurs.

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados