NOU ESCLOP PROTECT

Comentaris
Esclop de seguretat per cuina protekta

El model d'esclop de cuina EZIPROTEKTA,  serà substituït pel nou esclop PROTECT disponible en color negre, blanc i gris i que compleix amb la certificació ISO 20345 SRC.



La marca Wearer Tech, decideix canviar l'esclop amb protecció de EziProtekta perquè després de les proves amb xefs i altres treballadors de l'hostaleria en cuines de la vida real, es descobreix que requereixen un aspecte molt més contemporani i personalitzat. Això significa que es necessita millorar l'ajust de la sabata perquè es vegi menys voluminós i crear un més lleuger a la vista i amb la sola més antilliscant.



Per tant, han creat una nova sabata per a cuiner més moderna, amb la puntera de composite més oculta així com una gran millora en la resistència al lliscament.



En primer lloc, els dissenyadors han creat molts conceptes per a fer que la sabata es vegi més ajustat i modern.




Característiques de l'Esclop de goma Eva per a cuina Protect;



- La puntera de composite és veu menys prominent, esclop amb puntera de seguretat que ajuda a protegir contra accidents a la cuina.



- Calçat més antilliscant per a reduir accidents en el treball gràcies a la sola UltraGrip, disposa de la certificació SRC (Resistència al desllissament).



- Disposa d'una plantilla de pell anatòmica extraïble.



- Taló tancat més elevat dissenyat per a garantir un ajust destral.



- Corretja ajustable, és pot usar en posició cap endavant o cap endarrere, la qual cosa els fa ràpids i fàcils de portar.



- Rendible a màquina fins a 40C.



-Compleix amb la certificació ISO 20345 SRC.



 

Com van provar  les sabates de cuina a la vida real?



Van enviar els noves sabates als usuaris de Eziprotekta per a provar-les  a l'entorn de la cuina per a garantir que siguin tan bé com sigui possible.



Cada persona va rebre els seves sabates i va haver d'usar-els durant almenys 3-4 setmanes abans d'enviar-els un qüestionari de comentaris que cobrís tots els aspectes de la sabata Hosteleria.



L'enquesta vaig comptar preguntis sobre la comoditat, el suport, l'ample, la longitud, l'aparença de la sabata i la resistència al lliscament.




Quins van ser els resultats de l'enquesta?



El 83% dels quals van provar la sabata Protect el recomanarien a un amic.



Després de 3-4 setmanes d'ús, 2/3 dels participants van dir que la sabata Protect, havia reduït el seu dolor o molèstia relacionada amb el treball, particularment als peus, els cames i la part baixa de l'esquena

 

 

 

 

 

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados