LA TEVA ROBA LABORAL PERSONALITZADA A MAS UNIFORMES

Comentaris
Uniformes personalitzats amb el logotip

Si necessites roba de treball personalitzada, Mas Uniformes t'ajuda a escollir l'uniforme que millor encaixi amb el teu negoci i brodar o serigrafiar el nom de la teva empresa o el logotip per adaptar els uniformes a la teva imatge corporativa.



Una de les principals raons per personalitzar els uniformes de treball és perquè aporten segur un toc de professionalitat al teu negoci i canviarà la imatge de la teva empresa diferenciant-te de les altres. És molt important per a un negoci tenir els seus uniformes identificats per oferir una imatge més professional als teus clients i puguin recomanar-te als seus coneguts.



Mas Uniformes aposta per la roba de treball personalitzada, i per això et mostra les opcions que tens per millorar la imatge del teu negoci.




BRODAT



És una tècnica que es fa damunt de la mateixa peça mitjançant fils i agulles. Abans de començar el brodat en una peça, es realitza un programa de picatge professional que garanteix un brodat de qualitat.



Tenir la teva roba laboral personalitzada amb brodat és una de les nostres recomanacions si vols aportar un plus de qualitat i bona imatge als uniformes del teu negoci.




SERIGRAFIA



És una tècnica d'impressió de noms o logotips sobre la peça que es vulgui serigrafiar. Es transfereix una tinta a través d'una malla tibada en un marc i aquesta tinta es bloqueja en les àrees on no hi haurà imatge mitjançant vernís. Si és la teva primera comanda, hauràs de demanar unes pantalles amb el nom o logotip que desitgis realitzar.




TRANSFER



És una tècnica molt semblant a la serigrafia amb la diferència que la tinta no s’ estampa directament sobre el teixit sinó sobre un paper especial, que posteriorment és transferit a la peça. Aquesta tècnica permet acabats d'alta qualitat i gran durabilitat.



Tota la roba de treball que trobis a la nostra web o a la nostra botiga física de Barcelona es pot personalitzar. Si tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres i podem assessorar-te, realitzar-te un pressupost a mida per a la teva roba laboral personalitzada o sol·licitar una visita comercial.



Confia en Mas Uniformes per personalitzar la teva roba de treball i deixa't sorprendre per la nostra qualitat i professionalitat. Contacta'ns a info@masuniformes.com i t'ajudarem durant tot el procés de compra i personalització dels teus uniformes.


Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados