ROBA I CALÇAT D'HOSTELERIA. ARRANQUEM!

Comentaris
ROBA I CALÇAT D'HOSTELERIA. ARRANQUEM!

REACTIVEM ELS BARS I RESTAURANTS: ROBA I CALÇAT D'HOSTALERIA

L'hostaleria s'està tornant a reactivar i Mas Uniformes vol posar el seu granet de sorra posant a disposició dels seus clients una gran oferta en roba d'hostaleria i calçat d'hostaleria. A la nostra botiga de roba laboral a Barcelona podràs trobar tot tipus de novetats en davantals professionals amb teixits tècnics, jaquetes de cuina amb una alta transpirabilitat, calçat d'hostaleria certificat i un llarg etcètera que no et pots perdre.

L'ÚLTIM EN CALÇAT D'HOSTALERIA: SKECHERS WORK

Volem garantir-vos que la tornada sigui el més còmoda possible i això només es pot fer amb un calçat d'hostaleria apropiat, certificat i sobretot, adaptat a cada tipus de treball. Dins de tots els models i categories de calçat d'hostaleria que tenim disponible a la nostra botiga de roba laboral a Barcelona, ​​Skechers Work, completa definitivament la gamma de calçat d'hostaleria.

Les sabates d'hostaleria Skechers Work garanteixen als seus usuaris un elevat confort durant tota la jornada de treball. A més, tots els seus models estan certificats segons normes ISO, i són molt antilliscants, fins i tot més del que exigeix ​​la norma.

Skechers Work es caracteritza per un calçat d'hostaleria d'aspecte esportiu i actual sense renunciar als últims avenços tècnics, com les plantilles Memory Foam amb efecte armotiguador. La majoria de les seves formes són Relaxed Fit, lleugerament més àmplies en la part davantera per més comoditat i són ultralleugeres.

MAX CUSHIONING DE SKECHERS WORK: CONFORT I DISSENY

Dins de tota la col·lecció de calçat d'hostaleria Skechers Work, destaca el model MAX Cushioning per a dona, caracteritzat pel seu disseny ergonòmic gràcies a una sola amb plataforma que assegurarà una postura correcta durant tota la jornada. A més, les Skechers Work MAX Cushioning tenen un disseny esportiu i casual que no deixarà indiferent a ningú, disponible tant en blanc com en negre. El seu teixit tech-mesh altament transpirable i impermeable, així com la seva lleugeresa faran que no vulguis desprendre't de les teves MAX Cushioning de Skechers Work. Pots obtenir més informació i consultar disponibilitat de talles en el següent link o visitar la nostra botiga de roba laboral a Barcelona.

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados