SABATES DE SEGURETAT COFRA PER A ELECTRICISTES: FRANKLIN SB E P FO SRC

Comentaris
sabates de seguretat
L'electricista ha de portar un uniforme específic per evitar danys físics a la feina, inclòs el calçat de seguretat. A Mas Uniformes comptem amb sabates de seguretat Cofra. El calçat de seguretat per a electricistes antilliscant, aïllant elèctric com a dispositiu de protecció secundari i dissenyat sense cap element metàl·lic tant a la plantilla com a l’exterior. 


COFRA FRANKLIN 

A masuniformes.com pots comprar el model Cofra Franklin calçat dielectric de la millor qualitat i molt còmodes per a l'electricista que els porti. Aquest model MicroTech consta d'infinites qualitats que el fan molt resistents, transpirables i lleugers. 

Aquestes sabates Cofra són de teixit de nylon i de folro indesmallable, antibacteria i anti abrasió, entre d’altres. La plantilla anatòmica fa d'aïllant elèctric i del fred i de la calor. Ja que està feta amb poliuretà folrada amb teixit perfumat suaument i amb absorció d'impacte. La sola també és de poliuretà/TPU amb alta resistència elèctrica. La plantilla anti perforació és cent per cent no metàl·lica el que la fa perfecta per al treball d'electricista.

La suma de totes aquestes característiques ho converteixen en calçat de treball perfecte per a l'electricista. Frescs, còmodes i amb una línia de disseny molt elegant amb la punta en pell que assegura una doble protecció anti abrasió. Botes de seguretat sota normativa SB I P FO SRC en ISO 20345:2011. Pots completar el teu uniforme amb un dels pantalons Cofra i l'armilla Cofra per a una major comoditat en el treball. 






Som fabricants de roba de treball amb més de 65 anys d'història que ens avalen. Mas Uniformes és la teva tenda de roba de treball. Troba uniformes perfectes pel teu treball i que s'adaptin a les teves necessitats. Demana pressupost sense cost per personalitzar els teus uniformes a info@masuniformes.com. Pots trobar-nos a Sepúlveda, 109 a Barcelona o compra el teu uniforme i calçat de seguretat a la botiga online masuniformes.com.

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados