SABATES DE SEGURETAT FRESQUES I TRANSPIRABLES PER ESTIU

Comentaris
sabates per industria transpirables

En Indústria el calçat és una part molt important de l'uniforme. Una bona sabata no només proporciona la seguretat necessària sinó que fa que la teva jornada laboral sigui més còmoda. Per contra, un mal calçat que no transpiri pot ser molt molest. En les èpoques de calor se li suma la suor. 

Per això, és necessari portar sabates de seguretat còmodes i transpirables que aportin transpiració i absorció en el folre per a major frescor.


A Mas Uniformes t'oferim calçat de protecció amb les característiques necessàries per a la calor i la seguretat que requereix el teu lloc de treball. Comptem amb sabates de protecció per a construcció, indústria, tallers mecànics, etc. 


Coneix els nostres Top Vendes i novetats de les marques nacionals i internacionals líders en el mercat. Tria els que més s'adaptin a tu i a l'època de més calor;


 


SABATILLES DE SEGURETAT LLEUGERES



Les bambes de seguretat Lotto. Un calçat de color blau amb detalls grocs amb una gran qualitat. Destaquen per la seva comoditat i la malla transpirable Air Mesh. Dissenyats per a una gran flexibilitat i moviment del peu basat en l'experiència en el sector esportiu.






Un de les nostres sabates més aclamades és el calçat de seguretat Cofra Petri. Totalment dissenyat i fabricat per a un màxima transpirabilitat del peu gràcies al seu folre interior. Absorbeix la suor i és antibacterià. A més de comptar amb plantilla interior, exterior i capdavantera de màxima protecció.








Les sabates Panter Argos,  sabata de seguretat molt resistent, còmode, flexible i lleugeres. T'aporta màxima seguretat al teu lloc de treball. Però el que més destaca són els seus reforços exteriors en la part posterior i davantera. El que no només estan pensats per a tenir frescor sinó, també, per a major durada de la sabata.


I, finalment, la nostra sabata esportiva de protecció més lleugera, l'Excel light de Reebok Work. Sabata de seguretat "tipus bamba esportiva" extremadament lleugera i molt flexible. La seva tecnologia ens proporciona confort sota la normativa ISO 20345.








Sens dubte es tracta de calçat de seguretat d'aspecte més esportiu, fresc, còmode, molt lleuger i de gran protecció.


Pots conèixer més detalls d'aquests quatre productes en la nostra web i botiga online masuniformes.com o venir a provar-te-les al ShowRoom de Sepúlveda, 109 de Barcelona

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados