VISITA'NS A HOSTELCO 2024

Comentaris
Masuniformes tindrem el nostre propi estand a Hostelco

HOSTELCO 2024

Els propers 18, 19, 20 i 21 de març el Recinte de Gran Via acollirà una nova edició d'Hostelco, l'esdeveniment imprescindible per als professionals de la restauració, hostaleria i col·lectivitats, amb la participació de més de 3.000 empreses expositores procedents de 60 països i més de 100.000 visitants professionals. La fira ocuparà els set pavellons de Fira de Barcelona amb 100.000 m2 d'espai on es podran trobar estands amb equipament, productes, serveis i activitats perquè els professionals d'aquest sector trobin novetats, idees creatives i propostes de formats innovadors de negocis.

Durant els dies de la fira, Hostelco es converteix en una plataforma impulsora de negocis, internacionalització i networking entre empresaris i professionals del sector. Passa a ser un punt de reunió per interactuar amb els clients actuals i amb clients potencials i per generar oportunitats comercials per al canal Horeca.

VISITA'NS AL NOSTRE ESTAND

Masuniformes, com a empresa de referència del sector en uniformes d'hostaleria i alimentació, estarem presents en aquest esdeveniment amb el nostre propi estand on podràs trobar un extens catàleg de productes en roba de feina i sabates de seguretat.

Ens trobareu a l'estand D462 pavelló 6. Estarem presents amb tot el nostre equip comercial i ens encantarà que ens visitis per poder-te explicar totes les nostres novetats. Per a l'ocasió estem molt orgullosos de poder-vos presentar les darreres tendències del mercat en roba d'hostaleria i alimentació que reflecteixen la nostra evolució cap a una moda professional sostenible. No t'ho pots perdre!

I no oblidis que totes aquestes peces que podràs trobar al nostre estand, pots comprar-les a la nostra botiga Showroom de Barcelona o també a través de la nostra web www.masuniformes.com i en 24-48 hores te les enviem a qualsevol punt de la Península o Balears.


Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados