Mas Uniformes la teva botiga de roba de treball des de 1950. Més de 65 anys d'història ens avalen. Més de mig segle d'experiència dedicant-nos al sector del vestuari professional.El nostre equip, des de botiga, oficines, magatzem i el nostre taller s'esforça diàriament per aconseguir les millors peces que s'adaptin a la perfecció amb cadascun dels nostres clients i que a dia d'avui Mas Uniformes ofereix roba laboral per a una gran quantitat de professions. Treballem tant amb empreses com a client final. Gràcies al nostre taller i el nostre equip de comercials creem imatge corporativa de principi a fi; dissenyem, confeccionem i personalitzem uniformes. A més de treballar amb marques internacionals de renom, som distribuïdors i apostem pel producte de proximitat. Mas Uniformes dissenya i fabrica uniformes de Hosteleria a Barcelona i any a any ens esforcem per aconseguir ser un referent com a empresa de vestuari laboral.

 És per això que l'equip de Mas Uniformes us vol desitjar unes bones festes i un feliç any nou. Sense vosaltres, aquesta empresa no tindria raó de ser. 2018 ha estat un any molt intens ens hem bolcat sobre els nostres productes amb l'objectiu d'oferir-vos una gran varietat d'articles per cobrir les necessitats de cada sector. Gràcies a tots els nostres clients, als nostres reptes i a l'equip de professionals que va augmentant cada dia…Aquest any hem aconseguit grans assoliments.

 

 De part de tot l'equip de Mas Uniformes els volem agrair la confiança dipositada en nosaltres durant tot aquest any i volem fer-los arribar els nostres millors desitjos de felicitat i prosperitat pel 2019. Mentrestant seguirem a la seva disposició, sempre oferint-los la garantia i qualitat d'un bon servei.

 Troba'ns en Sepúlveda, 109 a Barcelona o pots comprar uniformes de forma online. Demana pressupost de forma gratuïta i sense compromisos al nostre equip comercial en info@masuniformes.com. Treballem per i pels nostres clients.