A la teva botiga de roba de treball Mas Uniformes podràs trobar els nous models de calçat de seguretat Reebok Work. Sabates de seguretat esportives per a la millor protecció en el sector industrial sense renunciar a la comoditat d'una bamba. Coneix més dels models que disposem i les seves característiques.
REEBOK AUDACIOUS SERIESEl model Audacious és una sabata de seguretat esportiva fabricada 100% en pell girada de primera qualitat en el seu exterior i folrada en el seu interior. És de color blau marí amb detalls en taronja fluorescent i la sola en gris perla. Un disseny actual que combina lleugeresa, flexibilitat i màxima proteccióAquest model està certificat sota la normativa ISO 20345 S1 P SRC. La puntera de protecció d'alumini la fa súper lleugera (200J) i amb un acabat Slim per a un disseny més esportiu però sota la normativa de seguretat. La seva plantilla antiperforació és de tipus tèxtil per mantenir la flexibilitat en el moviment. I, finalment, la seva sola antilliscant de poliuretà compta amb un sistema innovador, ShockAbsorver, que esmorteeix la trepitjada amb el seu punt d'absorció d'impactes.
REEBOK EXCEL LIGHT SERIES


Excel Light és el model lider al mercat de les sabates de seguretat en quant a pes, són ultralleugers amb només 400 gr. Això és gràcies a les seves característiques de disseny. Està fabricat en microfibra i teixit 3D Mesh en l'exterior i folrat per dins amb Nylon perquè sigui un model molt transpirable. La combinació de la puntera d'alumini súper lleugera (200J) i la seva horma no gaire ampla fa que semblin realment unes bambes sota la normativa ISO 20345 S1 P SRCLa sola d’aquest model compta amb la plantilla interior MemoryTech. Una plantilla avançada en comoditat que s'adapta a la forma de la planta del peu per a un elevat nivell de confort. A més de ser antiperforació de tipus tèxtil per no perdre flexibilitat. La sola XL Extra Light és molt lleugera i flexible i crea un efecte amortidor, amb certificat antilliscant i antiestàtica. Els tenim disponibles en els colors blau i negre.Completa el teu uniforme laboral amb les teves sabates de seguretat esportives de Reebok i fes la teva jornada laboral més amena. Visita’ns a Sepúlveda 109 de Barcelona per emprovar-te'les o trova-les a la botiga online de Mas Uniformes. T'esperem!