Les camises de treball blanques, blaves o grises són un clàssic dins de l'uniforme laboral. La tela Oxford és un tipus de teixit especialment dissenyat per a la fabricació de camises i pren el seu nom de la ciutat anglesa d'Oxford, on es va iniciar la seva producció per confeccionar la camisa Oxford, pensada en principi per ser usada per homes, encara que poc després van aparèixer també els models femenins. Quan parlem de vestuari laboral, les camises Oxford de treball, són un clàssic que no pot faltar, camises de treball amb les quals sentir-se elegant en qualsevol lloc, funcionals i pràctiques.
 


EL TEIXIT OXFORD


Aquestes camises, encara que concebudes per la seva elegància, pels seus acabats i qualitats, bé solen tenir un ús en el treball, no estem davant la típica camisa d'uniforme de Popelín, sinó que aquestes Oxford estan confeccionades en suau cotó 70% i 30% de polièster . El seu teixit és molt lleuger i elegant i la seva textura es deu a l'encreuament d'un fil gruixut en la trama amb uns altres més fins de diferent color, aquest famós mètode de teixit introdueix una harmonia que fa que el teixit Oxford sigui particularment robust i adequat per a diferents look i patrons.


 

CAMISES OXFORD PER TREBALLAR


 

En definitiva les camises Oxford són un clàssic per excel·lència, que combina un disseny típicament tradicional amb un teixit d'alta qualitat, en les quals existeixen diverses raons de pes per treballar amb elles, abans de res, perquè és una peça molt còmoda de portar. A més és tan versàtil que mai et sentiràs fora de lloc amb ella, és ideal com a camisa cambrer i perfecta per a l'uniforme de sala.


Una altra raó important és la seva durabilitat a causa de la seva tela i teixit, les Oxford són camises molt elàstiques i duradores però amb un toc de modernitat que les fan una bona elecció per portar al sector comercial y d'atenció al públic.Si encara estàs indecís no perdis el temps, la camisa Oxford és la peça ideal per al teu treball!