Un dels primers símbols característics dels professionals sanitaris és el seu uniforme sanitari. Associem cada tipus d'uniforme a la seva funció, és per aquesta raó que l'elecció correcta de la roba laboral per a aquest sector contribueix a la teva imatge com a professional i a la confiança que transmets amb ell.


Quines característiques ha de tenir l'Uniforme Sanitari?


.Que sigui còmode per al moviment de l'usuari.

.De fàcil rentada, resistència a substàncies químiques i a líquids.

.Ha d'estar elaborat amb materials que redueixin la propagació de bacteris.

.Que permeti la higiene de les mans de forma eficient.

.Teixits que facilitin la higiene durant la teva jornada de treball.


A  Mas Uniformes disposem de la roba laboral sanitària que necessites i a més t'oferim la possibilitat de personalitzar-los per a potenciar la teva imatge corporativa.






Pijames Sanitaris: En Mas Uniformes comptem amb pijames sanitaris, per a tots ells i de la millor qualitat. Tant per a hospitals com clíniques dentals, veterinàries, etc. requereixen de màxima higiene a la seva roba sanitària.



Bates Sanitàries: La peça principal per a totes les professions dins del sector és la bata sanitària. Tenim bates per a doctor, per a pacients, bates de farmacèutic i bates d'infermera.



Calçat Sanitari: El calçat és una part molt important, la gran quantitat d'hores de treball requereixen de sabates sanitàries que siguin còmodes, a més de, de fàcil neteja i desinfecció. En masuniformes.com pots comprar online calçat sanitari, calçat sanitari tancat, esclops sanitaris, esclops farmàcia de totes les talles i diversos models per a completar el teu uniforme.



L'ús de l'uniforme sanitari és indispensable per a uniformes de metge, hospitals, clíniques, centres de salut, ambulatoris, laboratoris, uniformes per a veterinaris, farmàcies, fisioterapeutes, òptiques. En tots ells la roba ha d'aportar la comoditat necessària per a desenvolupar jornades de treball extenses. D'igual forma, la seva personalització és clau quan es tracta d'equips de treball la imatge corporativa del qual.



Acosta't a Mas Uniformes al carrer Sepúlveda, 109 o realitza la teva compra a la nostra botiga online, podem assessorar-te perquè triïs el millor uniformes sanitari per al teu treball.