Mas Uniformes la teva botiga de roba de treball des de 1950. Més de 65 anys d'història ens avalen. Més de mig segle d'experiència dedicant-nos al sector del vestuari professional. No solament comptem amb productes de les millors marques nacionals i internacionals de vestuari  laboral, sinó que, a més, Mas Uniformesbotiga Online.


Cada dia és més comú que la gent decideixi Internet a l'hora de fer les seves compres; és còmode, fàcil, pots comprar les 24 hores del dia, t'ho porten al teu treball, oficina o domicili, t'ho proves tranquil·lament i et quedes amb el que t'agradi. I és que les compres per Internet ens faciliten la vida i el treball!


Actualment les tendes online són més fàcils a l'ús, l'usuari pot navegar sense problema, comparar, triar i comprar el producte que estava buscant. L'experiència de l'usuari en la tenda virtual són tots aquells serveis, facilitats i comoditats que s'ofereixen durant el procés de compra perquè tinguem més confiança, motivació i seguretat per comprar.


Des de Mas Uniformes volem explicar-te algunes dels avantatges que té comprar roba de treball on line;COMPRAR QUAN I COM TU VULGUIS


Sens dubte el major avantatge que t'ofereix la compra online és poder comprar des de qualsevol dispositiu mòbil, tableta o ordinador, estiguis on estiguis i a qualsevol hora del dia.

En la tenda online de Mas Uniformes, pots realitzar la teva compra els 365 dies de l'any, les 24 hores, decidir on vol rebre la teva comanda, al seu domicili o treball i rebre la teva comanda en dues dias després d'haver-ho cursat, solament has d'entrar al nostre catàleg, fer un cop d'ull i escollir l'article que estàs buscant. No hauràs de preocupar-te de res més, ja que t'ho enviarem al teu domicili en tan sol un parell de dies.CONFIANÇA ONLINE


Existeix una garantia i la possibilitat de retornar el producte si la talla escollida no va bé o no era el que esperaves. Som conscients que en el cas de roba laboral en haver de complir una sèrie de normatives per al treball i empresa serà necessari posar totes les facilitats possibles perquè el client obtingui major confiança a l'hora de comprar Online.

Quant als pagaments han d'existir diverses opcions de pagament segur amb transferència bancària o bé amb PayPal, una passarel·la de pagament segur vinculat amb la nostra targeta de crédito.en Mes Uniformes ens assegurem ben que la web compleix amb les garanties legals de protecció de dades.


En definitiva, si necessites uniforme per al treball, una bona manera d'obtenir-ho i estalviar temps és comprar-ho per Internet!