CONJUNTS DE CUINER PER A NENS. PERQUÈ GAUDEIXIN COM AUTÈNTICS XEFS AQUEST NADAL!

Comentaris
coleccio kids chaud devant infantil

Mas Uniformes pensa també en els més petits de la casa perquè puguin desenvolupar les seves capacitats culinàries. És per això, que et presentem la col·lecció de conjunts de xef per a nens. Es sentiran com a autèntics cuiners. 

La col·lecció kids compta amb jaquetes de cuina, davantals i gorros de cuiner per a nens de dissenys molt divertits. Creats per la prestigiosa signatura holandesa Chaud Devant. Ofereix una empenta a la propera generació de cuiners. Mai és massa d’hora per començar!


JAQUETES DE CUINER

Et presentem les jaquetes de cuina per a nens de Chaud Devant cordades amb tancaments ocults i una butxaca a la màniga esquerra perquè se senti tot un professional. El seu teixit és molt resistent i d'alta qualitat. Ideal per als petits xefs!


DAVANTALS PER A NENS

Regala aquest nadal originals davantals per a nens en diversos colors com el rosa, el blanc i el vaquer; o estampats de pebrots o topos blancs. Tenen una butxaca davantera i cinta ajustable en el coll mitjançant tancaments automàtics. Són peces molt alegres pels més petits.

També comptes amb el mateix model de davantal en versió adult perquè pugueu compartir vostres dotis culinàries.


GORROS DE XEF PER A NENS

Disposes de gorros de cuina ajustables fàcilment amb velcro en la part posterior i sempre queden bé. Tens diversos models, des de llisos fins a estampats de topos. El seu teixit és d'alta qualitat, segur que encertes regalant un d'ells.

La col·lecció Kids de Chaud Devant posa al teu abast una infinitat de models perquè puguis fer les teves pròpies combinacions, tant d'adult com a infantils. Ja que són la versió en miniatura de la versió gran.
Pots veure la col·lecció a la nostra botiga online o a la botiga física de Sepúlveda, 109 de Barcelona.

Regala il·lusió aquest nadal als més petits de la casa!

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados