COPA DEL MÓN DE LA GELATERIA 2018: L'EQUIP ESPANYOL SUBCAMPIÓ PER SEGON ANY CONSECUTIU

Comentaris
copa-del-mon-gelateria
La setmana passada va tenir lloc la 8ª edició de “La Copa del Món de Gelateria”. Del 20 al 23 de gener, a Itàlia, l'equip espanyol va tornar a participar en la competició més prestigiosa internacional de la gelateria artesana. No solament això, sinó que a més, va tornar a quedar subcampió per segon any consecutiu. 

El tema triat va ser la màgia de “Merlín”. L'equip liderat per Jordi Guillem es va guanyar al jurat amb la qualitat i la sofisticació de la seva feina. En aquestes dues últimes edicions Espanya ha aconseguit fer-se espai entre els quals semblen ser els líders Itàlia i França. França ha estat el guanyador i, en tercera posició, Austràlia. 


JAQUETES DE CUINA CHAUD DEVANT

Mas Uniformes ha volgut formar part d'aquest esdeveniment i recolzar a l'equip durant el seu dur entrenament per a la Copa. Els participants van portar les jaquetes de cuina de Chaud Devant per preparar-se pel concurs internacional. 

El model de jaqueta Salerno ha quedat de luxe a tots els concursants. Aquesta jaqueta de xef és de màniga llarga blanca. Es corda mitjançant una filera de tancaments ocults i de tall recte. Molt elegant i adequada per a un esdeveniment d'aquesta categoria. A més, disposa d'un parell de butxaques una de pit tallada i un altre de palastrón a la màniga esquerra. Compta amb airejadors sota les mànigues. És lleugerament entallada i de teixit molt fi i fresc per a més comoditat.


BRODAT PROFESSIONAL

No hem estat els únics a voler donar suport a l'equip espanyol. Ajuntaments i diferents marques han patrocinat a l'equip pel concurs i, per això, Mas Uniformes els ha tingut en compte. Totes les jaquetes d'entrenament anaven brodades amb les imatges corporatives de cada patrocinador. 

Som fabricants de vestuari professional amb més de 65 anys d'experiència en el sector. Dissenyem imatge corporativa a mida per a uniformes de tot tipus. Realitzem tant serigrafia professional com a brodat professional. Per a la Copa s'han brodat els 17 logotips patrocinadors de l'equip, l'oficial del concurs i el de masuniformes.com



Mas Uniformes vol felicitar a l'equip espanyol per la seva copa de plata en aquesta competició. I si vols un brodat com el de l'equip demana pressupost a info@masuniformes.com. Entra a la nostra web per veure tot el nostre catàleg de productes de roba laboral www.masuniformes.com.

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados