DAVANTALS PERSONALITZATS A MAS UNIFORMES

Comentaris
davantals
El davantal és la peça més polivalent i necessària a moltes de les professions de diversos sectors de treball. Tant en uniformes hostaleria com a uniformes per a serveis, botigues d'alimentació, espais beauty and wellness, entre d’altres que requereixen del davantal. A Mas Uniformes realitzem davantals personalitzats perquè la peça s'adapti al màxim amb la imatge corporativa de l'empresa. A més, comptem amb un extens i variat assortit per escollir. 

El primer pas a decidir és davantal amb peto o sense peto i tipus de teixit. Aquesta elecció pot afectar en gran mesura al treballador i a l'estètica i imatge que projecti l'empresa. Pots trobar una gran varietat de davantals originals de tots els tipus i formes. A Mas comptem amb davantals de cuir, davantals texans, davantals vintage i d'una infinitat de colors: davantal blanc, vermell, groc, davantal negre, de diferents marrons, blau, davantal verd, etc. 

delantales de colores

Entre els davantals hostaleria existeixen dos tipus de davantals entre els quals escollir: davantals de cuina i el davantal cambrer. El segon requereix d'una gran quantitat de butxaques per a major comoditat del treballador en el seu lloc de treball. Entre els davantals per hostaleria el teixit més actual per a aquesta època és el davantal denim o el davantal denim curt. A masuniformes.com, a més, pots trobar-los en diversos colors. Dóna un aire fresc al teu local amb els davantals texans i crea uniformes hostaleria moderns amb una sola peça. 

delantal vaquero corto


DAVANTAL BRODAT

El davantal brodat i els davantals personalitzats són la millor manera i més senzilla d'uniformar al personal. L'elecció del color, teixit, patró i del brodat del logotip projecten en el teu restaurant o botiga serietat i professionalitat. A Mas Uniformes realitzem brodats professionals i serigrafies professionals. El nostre equip comercial et realitzarà un estudi de l'uniforme i dels davantals que més s'adaptin al teu local, treballadors i pressupost. 

delantales originales


Si el que vols és comprar davantal visita'ns al ShowRoom de Barcelona al carrer Sepúlveda, 109. O també pots comprar davantals online a la nostra web. Compara entre més de cent davantals, compra-ho avui i rep-ho demà. Mas Uniformes és la teva botiga de davantals a Barcelona i a la web!

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados