NOVA COLECCIÓ DAVANTALS AMB COLL INTERCANVIABLE

Comentaris
NOVA COLECCIÓ DAVANTALS AMB COLL INTERCANVIABLE

Cada vegada més, els negocis d'hostaleria busquen fórmules per a destacar, un dels elements per a poder diferenciar-se és la imatge, triar un uniforme hostaleria adequat i original que aporta un gran valor a la imatge de l'empresa.

 


Estàs buscant un davantal original i combinable? o simplement desitges tenir roba de treball personalitzada de la manera més divertida i original? Perquè arriba a Mas Uniformes el nou davantal amb coll combinable.



A Mas Uniformes hem dissenyat aquest davantal perquè la peça s'adapti al màxim amb la imatge corporativa de l'empresa. A més, comptem amb un extens i variat assortiment per a triar.



Creiem que Uniformar als teus treballadors els fa sentir-se part d'un equip, fent-los sentir-se més identificats amb els objectius de l' empresa.

 


El davantal és la peça més polivalent i necessària en moltes de les professions de diversos sectors de treball. Tant en roba hosteleria com a uniformes per a serveis, botigues d'alimentació, entre altres,... requereixen del mandil.

 



El nou model de davantal amb coll de tirant elàstic en tretze colors diferents és versàtil, divertit i molt polivalent, segur que aportarà al teu negoci una imatge única i fresca.


Els models Davantal denim amb un teixit de qualitat on es pot triar combinació de tirants intercanviables com es desitgi.



                                                                                                                                                                                                                                          




Els models Davantal natural, teixit natural vigoré en diversos colors, marró, granat, negre i blau marí on també es pot triar combinar els tirants per al coll en diferents colors.








Els Tirants elàstics per al coll es venen a part. Disposem de 13 colors diferents, es lliga amb la sivella. Peça que permet treballar amb màxima comoditat i donar un toc molt divertit al davantal.



Si vols aquests davantals originals pots trobar-los a la nostra botiga online i descobrir les característiques dels nous models. I si desitges provar-te'ls pots venir a la nostra botiga al carrer Sepúlveda, 109 de Barcelona.

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados