ESTAMPAT CALAVERES: JAQUETES DE CUINA ORIGINALS

Comentaris
estampat calaveras jaquetes de cuina
Qui va dir que els uniformes havien de ser avorrits? La roba de cuina passa per una de les seves millors etapes i innovacions contínues. A Mas Uniformes busquem les millors prendes per estar al dia en uniformes d’hostaleria moderns i de la millor qualitat. Per això, et presentem una dels nostres últims descobriments. Artel Uniformes, una marca especialitzada en roba d’hostaleria, ens proposa l'estampat de calaveres; jaqueta i gorro de xef de calaveres. Es tracta d’un conjunt de cuiner compost per dues jaquetes de cuina diferents i d'estampats diferents amb les seves bandanes per a xef a conjunt. 


JAQUETES DE CUINA ORIGINALS

Dues jaquetes de cuina originals estampades de calaveres. Una és multicolor i d'encreuament estret. Consta d'una butxaca de palastrón i l'esquena sencera sense costures. Una camisa de cuiner de tall molt clàssic però amb aire molt renovat i viu. La estampació en colors vius, blau elèctric, blau cel, granat i verd festuc sobre el fons negre, no passarà desapercebuda a cap cuina. 

L'altra jaqueta de cuiner de calaveres és de fons negre igual però amb l'estampat en color vermell passió i diferents tonalitats de gris. Aquesta jaqueta, al contrari que l'anterior, és d'encreuament ample i l'esquena lleugerament entallada. Té una butxaca a la màniga esquerre contrastada en negre igual que al coll i a les mànigues.



GORROS DE CUINER ORIGINALS

Aquests dos gorros de cuiner originals formen el conjunt ideal. Tots dos són corsaris tipus bandana lligats en la part posterior amb una cinta que medeix 105 cm de llarg per 1,5 cm d'ample. A la part posterior estan acabats en punta. Un gorro de cuiner que es pot combinar amb la jaqueta a conjunt o no, ja que amb qualsevol roba de colors llisos pot combinar.


A Mas Uniformes tenim roba de cuina per a tots els gustos. I que s'adapta a les necessitats dels nostres clients tant en comoditat com en qualitat i seguretat. També, comptem amb roba professional per a empreses. Pots demanar pressupost per a la teva jaqueta de cuiner personalitzada a info@masuniformes.com. Visita'ns a Sepúlveda, 109 de Barcelona o compra a la nostra botiga d'uniformes online masuniformes.com. Segueix-nos a Instagram per estar al dia en uniformes d’hostaleria.

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados