Cerques un regal original aquest Nadal?S'acosta el Nadal i quan pensem a fer un regal a algú, per pressa o desconeixement acabem regalant alguna cosa que finalment no resulta útil. A Mas Uniformes t'oferim solucions més pràctiques, regala vestuari professional o detalls originals que tenim a la nostra tenda Online i tenda física. 


Pots trobar detalls a la nostra àmplia gamma de davantals originals, gadgets de cuina, jaqueta de cuina, la nostra col·lecció de Xef per a nens... una infinitat de models perquè encertis aquest nadal.Per què no regalar un complement de cuina? Està el vestuari laboral que s'usa a les cuines professionals i està el detall per al teu amic o familiar que vol desenvolupar la seva creativitat en la seva cuina i és un veritable “cuinetes”.DAVANTALS, JAQUETES I GORROS DE CUINERA Mas Uniformes tenim una infinitat de models i colors, obsequis molt simpàtics i pràctics per a un veritable especialista de la cuina.El primer pas a decidir és davantal amb peto o sense peto i tipus de teixit. Pots trobar una gran varietat de davantals originals de tots els tipus i formes. A Mas comptem amb davantal de cuir, mandil vaquer, davantal vintage i d'una infinitat de colors.Si anem un pas endavant, les jaquetes de cuina són la peça principal, per tot això comptem amb jaquetes de cuina originals de totes les formes, talles i preus. Els pantalons de cuina són una altra peça fonamental per a qualsevol xef. I el gorro de cuiner l'opció més divertida i econòmica per regalar, proporciona la higiene necessària contra la suor i la caiguda del cabell al menjar.COL·LECCIÓ DE XEF PER A NENSI pels més petits de la casa i amb ganes de cuinar! Tenim la col·lecció kids per als Xefs més joves, compta amb jaquetes de cuina, davantals i capells de cuiner per a nens de dissenys molt divertits. Ofereix una empenta a la propera generació de cuiners de la mà de la marca Chaud Devant!GADGETS DE TAULA I CUINASi vols regalar complements de cuina i taula de disseny exclusiu també pots trobar divertits gadgets cuina en la nostra tenda online i tenda física;Les nostres paneras més denim, per als amants del teixit vaquer, disponible en tres colors, blau, verd i beix de la marca holandesa Chaud Devant, aquests clàssics draps de cuina a quadres de 100% cotó o els camins de taula en pell.


Ens podeu visitar al carrer Sepúlveda 109 o a la web wwww.masuniformes.com, trobaràs moltes idees per regalar aquest nadal!