AMPLI HORARI, OBRIM MIGDIES I DISSABTES TARDES

Comentaris
Horari botiga de roba laboral a Barcelona

Mas Uniformes compta amb més de 65 anys d'experiència en uniformes laborals, seguim a la disposició dels nostres clients. visita'ns a la teva botiga de roba de treball a Barcelona. Sempre al servei de treballadors i empreses que busquen qualitat i comoditat en els seus uniformes, és per això que a Mas Uniformes tenim un horari molt extens adaptat a tots els nostres clients.





ROBA DE TREBALL BARCELONA


 

 

 


El nostre horari és de dilluns a divendres de 10h del matí a 20h de la tarda , sense tancar al migdia i els dissabtes de 10h a 14h i de 16.30h a 20.00h per adaptar-nos al màxim en disponibilitat als nostres clients. Mas Uniformes és una de les poques tendes de roba de treball a Barcelona oberta amb un horari tan ampli!



Mas Uniformes ofereix roba laboral per a una gran quantitat de professions, treballem tant amb empreses com a client final. Gràcies al nostre taller i al nostre equip de comercials realitzem  imatge corporativa de principi a fi. El nostre equip comercial t'ajudarà en l'elecció dels teus uniformes i a personalitzar-los segons la imatge del teu establiment, sempre sota criteris de qualitat, comoditat, durabilitat i estètica. Mas Uniformes dissenya i fabrica uniformes d’ hosteleria a Barcelona. I, també, distribuïm una de les millors marques europees del sector amb major qualitat i amb els dissenys més actuals, Chaud Devant.



 

 

 


ON ESTEM

 

 


 


Mas Uniformes es troba al centre de Barcelona, la nostra tenda física està al carrer Sepúlveda, 109 amb cantonada Comte Borrell.

 

 

 

 


 


ROBA DE TREBALL ONLINE

 



 

 


I si encara així no pots visitar la nostra botiga física a Barcelona sempre pots fer la teva comanda online a la web de masuniformes.com. La nostra disponibilitat de la tenda online d'uniformes és la mateixa durant tot l'any: lliuraments 24 hores, estoc permanent i atenció post-venda per a canvis i devolucions.



 

 

 


Visita'ns! T'estem esperant.

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados