El Bujutsu és el viatge alguna cosa única...La col·lecció Bujutsu ha estat dissenyada com a jaqueta de Xef i s'inspira en l'estil japonès.La col·lecció Bujutsu és moderna, original i característica. Les butxaques inclinades i asimètriques fan que els articles tinguin vida pròpia. Un aspecte especialment cridaner d'aquesta col·lecció són els colors: per exemple, les jaquetes de xef no només estan disponibles en blanc i negre, sinó també en verd. Els tons terrosos dels davantals amb i sense peto combinen en perfecta harmonia amb els tres colors de les jaquetes que ens recorda a un estil Eivissenc.És una jaqueta fina, la qual cosa la converteix en una jaqueta fresca i ideal per a les temporades d'estiu. Finalment, els colors li donen a la jaqueta del xef un aspecte informal.JAQUETA BUJUTSULa Bujutsu és una miqueta diferent de la resta de Chaquetillas de cuina, és una jaqueta de cuina divertida, moderna i amb caràcter. A diferència de les jaquetes de Xef corrents és un jaqueta que es col·loca pel cap tipus pullover, disposa de coll tipus mao i tres botons. Té una butxaca asimètrica en el pit que fa que el Bujutsu tingui un estil rebel.

DAVANTAL BUJUTSUEl Davantal amb peto Bujutsu és diferent, modern i amb caràcter propi, té la butxaca inclinada i els repunts asimètrics, la tira del coll s'ajusta fàcilment fent un llaç.El Davantal sense peto Bujutsu és actual, de forma recta i no gaire llarg permetent així llibertat de moviment mentre es treballa.Amb qualsevol article de la col·lecció Bujutsu aconseguiràs disminuir la calor en la cuina, estar més còmode i tot sense renunciar a una bona imatge. 


Pots comprar qualsevol dels dos models a la nostra botiga online de masuniformes.com o en el nostre show Room a Barcelona.