JAQUETES DE XEF MOLT FRESQUES

Comentaris
jaquetes de cuina per estiu
Si el que cerques és roba de cuina fresca et presentem la nova col·lecció de jaquetes de cuina per a estiu FX de Chaud Devant. Dos models molt diferents de jaquetes de xef molt fresques dissenyades per a major comoditat sense renunciar a un disseny modern, actual i ecològic. Aquesta col·lecció va ser de les més demandades al stand de Mas Uniformes a Hostelco 2018


JAQUETES DE XEF ECOLÒGIQUES



La marca holandesa Chaud Devant ha volgut millorar dos dels seus models més demandats. Ha perfeccionat dos de les seves millors jaquetes de xef amb teixit reciclat extra lleuger amb poliester reciclat Second Life®. Es tracta d'un tipus de fil recuperat d'ampolles de plàstic reciclades que admet rentats industrials. Ideal per a roba de cuina. A més, combinant-ho amb teixit natural Tencel® s'obté un teixit jersei flexible, lleuger, de màxim frescor i amb gran llibertat de moviment. 


BIKER SFX



Aquesta jaqueta està inspirada en el model Biker de Chaud Devant però totalment renovada. La nova jaqueta Biker SFX és una jaqueta de teixit extra lleuger en estructura d'ona amb tancaments de pressió ocults. Que la converteix en un model moltíssim més fresc i funcional, sobretot, pels mesos de més calor. 

A més, és una jaqueta de xef ecològica, creada amb polièster reciclat i teixit Tencel®. Aquest teixit natural li aporta un efecte refrescant i major absorció que el cotó. I amb l'esquena en teixit jersei airejat. Disponible en blanc i negre i de màniga tres quarts remangables. 


SALERNO SFX SHORT SLEEVE



La nova Salerno SFX Short Sleeve és la combinació entre elegància, comoditat i, ara, màxima frescor responsable amb el medi ambient. Aquesta camisa de cuiner és la versió renovada d'una camisa de tall recte i tancament central invisible que serveix tant per a cuina com per a sala. Que se li suma el teixit fresc per a estiu Tencel®, a més del Second Life®. Aquesta nova versió de la Salerno porta la tela en estructura d'ona, la part posterior en teixit jersei i de màniga curta. 


Amb qualsevol d'aquestes dues jaquetes de xef tan diferents aconseguiràs disminuir la calor a la cuina, estar més còmode i tot sense renunciar a una bona imatge. Pots comprar qualsevol dels dos models en la nostra botiga online de masuniformes.com o al nostre Show Room a Barcelona.
Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados