MAS UNIFORMES SIGNA UN ACORD AMB EL GREMI DE RESTAURACIÓ DE BARCELONA

Comentaris
Mas uniformes signa acord amb el gremi de restauració de Barcelona
Sabem l'important que és per al sector de l'hostaleria transmetre els valors del seu negoci i donar una bona imatge del local als seus clients. És per això, que Mas Uniformes posa a disposició dels seus clients les màximes facilitats per poder aconseguir-ho mitjançant els uniformes d'hostaleria.

Recentment, Mas Uniformes ha signat un conveni de col·laboració amb el Gremi de Restauració de Barcelona, entitat que representa col·lectivament el sector de l'hostaleria i la restauració.

AVANTATGES PEL CLIENT AGREMIAT

Tots aquells locals de Barcelona que estiguin agremiats a aquesta entitat i comprin uniformes d'hostaleria, tenen un 5% de descompte en les compres realitzades a Mas Uniformes. En cas que la compra sigui superior a 600 €, el client tindrà un 10% de descompte.

Mas Uniformes posa a la vostra disposició una gran varietat d'uniformes d'hostaleria i sala que inclouen jaquetes de cuina, gorres de cuina, davantals per a cuiners i cambrers, a més de calçat de treball antilliscant certificat. Són peces de dissenys actuals i trencadors que no renuncien a la qualitat ja que estan fabricades en teixits de llarga durada.

Per a nosaltres el més important és donar el millor servei al client, i per a això comercialitzem les millors marques nacionals i internacionals com Chaud Devant, que es caracteritza pel disseny i comoditat dels seus uniformes d'hostaleria.


ON TROBAR-NOS?

La nostra botiga de roba de treball a Barcelona està especialitzada en uniformes d'hostaleria, s'ha convertit en un referent del sector. Disposem de 1.200m² amb més de 2.000 referències en estoc per a lliurament immediat. A més, el nostre equip comercial està disposat a ajudar-vos en l'elecció dels vostres uniformes acord amb la vostra imatge corporativa.

Podeu visitar www.masuniformes.com i veure tots els productes de què disposem. També trobaràs accessoris d'hostaleria com corbates de llacet, corbates, obridors o recollidora per a una completa uniformitat.

Som fabricants de vestuari professional i tenim la nostra pròpia marca Artel Uniformes especialitzada en uniformes d'hostaleria i alimentació. Fabriquem i dissenyem sota els paràmetres de qualitat, comoditat, durabilitat i imatge segons les necessitats de cada client a un termini de lliurament ajustat.

Podeu visitar el nostre Showroom de Barcelona a Sepúlveda, 109 per triar les peces que millor s'adaptin a les vostres necessitats i poder gaudir d'un atractiu descompte en la vostra compra d'uniformes d'hostaleria.

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados