MASUNIFORMES PRESENT AL MILLOR PANETTONE ARTESÀ D'ESPANYA

Comentaris
Masuniformes Present al Millor Panettone Artesà d'Espanya

MILLOR PANETTONE ARTESÀ D'ESPANYA

Durant la celebració el mes de novembre del Gastronòmic Fòrum Barcelona, ​​es va desenvolupar el concurs Millor Panettone Artesà d'Espanya 2023 que organitza l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Com a patrocinadors de l'esdeveniment, no ens vam voler perdre aquest gran acte que confirma el bon moment del sector al nostre país. L'objectiu d'aquest concurs és incentivar i premiar els coneixements i habilitats dels pastissers artesans en l'elaboració del panettone, unes postres que han experimentat un autèntic auge els darrers anys.

El pastisser Lluís Costa @lluiscosta1, format a l'Escola de Pastisseria de Barcelona, ​​ha aconseguit una fita fins ara inèdita en aconseguir la victòria a les dues categories premiades: Millor Panettone Artesà Clàssic i Millor Panettone de Xocolata. Aquest “crack” de la pastisseria regenta un negoci familiar, Vallflorida Xocolaters, a Sant Esteve de Palautordera que destaca per les seves creacions artesanals amb tocs innovadors com les teules de xocolata o els torrons de sabors. Destacar que en aquesta edició s'han presentat 80 aspirants, 40 a cada categoria, tots d'un excel·lent nivell que ens han fet gaudir amb aquestes postres.



MASUNIFORMES RECOLZANT SEMPRE AL SECTOR

A Masuniformes, referents en uniformes d'hostaleria i alimentació, sempre estem recolzant el sector de la pastisseria i xocolateria que tantes alegries ens està donant en els darrers anys amb professionals molt joves amb un talent increïble. És per això que en aquest event, el jurat del concurs format per prestigiosos professionals del sector com Daniel Jordà, Iban Yarza, Xavier Barriga, Eric Ortuño, etc. van poder vestir amb la nostra jaqueta de xef més top ideal per als professionals més exigents.

Aquesta jaqueta combina a la perfecció estil i funcionalitat. Té un disseny minimalista i elegant però alhora és molt còmoda proporcionant una gran llibertat de moviments per treballar. El teixit tècnic ultralleuger en esquena i mànigues fabricat a partir d'ampolles de plàstic reciclades, és molt transpirable i elàstic a més d'assecar-se molt ràpid. Per això, vestir-se amb una jaqueta fratello tot són avantatges!

Estem feliços que el jurat li hagi encantat vestir-se amb els nostres uniformes. Esperem que per Nadal facin servir molt la jaqueta elaborant aquests deliciosos panettones que hem tingut el plaer de tastar al Gastronòmic Fòrum Barcelona. Gràcies per fer-nos gaudir d’aquest gran esdeveniment!

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados