El passat 15 i 16 de febrer va tenir lloc a Madrid la final de la tercera edició del concurs “Millor Pasta de Te Artesana”. Durant aquestes dues jornades a la prestigiosa escola de cuina Le Cordon Bleu es van valorar 165 pastes pastes de te. El jurat va estar compost per set professionals de la pastisseria: Raúl Bernal, Jose Luis Martínez Armario, Eric Ortuño, Abraham Balaguer, Saray Ruiz, Yann Duytsche i Quim Vilaseca.

La pasta de te guanyadora ha estat amb 413 punts la Galeta de Plàtan, Yuzu i Nou de Pecant. Una recepta de Lluís Costa de Vallflorida Xocolaters de Sant Esteve de Palautordera, Barcelona. Xef guanyador del Millor Croissant d'Espanya 2015, entre d’altres premis. En segona posició la Pastisseria Avinguda de Mataró amb 411 punts i, en tercera classificatòria, la Pastisseria Comas de Badalona. 
PREMI DULCYPAS A LA MILLOR PASTA DE TE 

A la primera jornada del premi dulcypas, Eric Ortuño i Abraham Balaguer, anteriors guanyadors del premi van lluir les jaquetes de cuina de Mas Uniformes. Es van encarregar de realitzar una avaluació tècnica de les pastes i escollir les 25 millors. 

El segon dia, la resta de jurat va examinar i va degustar les pastes finalistes. Van puntuar presentació, textura, sabor i viabilitat comercial. 


JAQUETA DE CUINA DE CHAUD DEVANT

Mas Uniformes ha col·laborat amb la jaqueta de cuina Bacio de Chaud Devant. Un model de jaqueta de xef de màniga llarga i en color blanc. I per a la xef professora de l'Escola de Pastisseria de Barcelona (EPGB), Saray Ruiz, el model CHA210. Tots dos models amb brodat professional del logo de la tercera edició del concurs. 
Mas Uniformes torna a apostar per un dels esdeveniments que promocionen i valoren el món de la pastisseria i la cuina. Al costat de la revista Dulcypas del Grup Vilbo aquest esdeveniment recorda que la pastisseria artesana segueix molt present i viva en el sector. 

Som fabricants de vestuari professional des de 1965 especialitzats en el sector de l'hostaleria i l'alimentació. Pots trobar-nos a Sepúlveda, 109 de Barcelona o estar al dia d'esdeveniments com aquest a masuniformes.com o a les nostres xarxes socials.