ROBA DE TREBALL FRESCA PER INDUSTRIA

Comentaris
roba laboral industrial
Al sector industrial l'entorn de treball sol tenir condicions tèrmiques molt extremes durant les diferents èpoques de l'any. En fàbriques, obres, tallers, etc. la temperatura oscil·la des de les temperatures més baixes a les més altes segons la meteorologia exterior. I, a més, en alguns llocs de treball la temperatura interior també es veu afectada per les màquines que poden augmentar o disminuir la temperatura en gran mesura. 

A la nostra botiga de roba de treball comptem amb roba de treball fresca per industria per a totes les professions del sector. Pots trobar uniformes de treball industrial frescos i en teixits tècnics especialitzats molt transpirables. 


POLOS DE FEINA

La part superior d'un uniforme és molt important per minimitzar la calor. Tant samarretes com a polos deuen ser del teixit apropiat per suportar de la millor manera la calor i les altes temperatures. Els polos de treball tecnics i les samarretes tecniques ofereixen la transpirabilitat i frescor que requereix la construcció, la indústria, els tallers, etc. L'ideal és una peça 100% cotó per a major transpirabilidad i de fibra natural per minimitzar les possibles al·lèrgies o molèsties a teixits sintètics. O sinó teixits especialitzats d'últimes tecnologies fabricats per a professions en zones de treball amb altes temperatures.

Tant per a interiors com a exteriors des de Mas et recomanem el polo empresa de teixit especialitzat Cooldry. De la marca espanyola Cofra el polo tecnic Martinique permet que la suor s'assequi ràpidament. Aquest polo disponible en tres colors és de polièster cotó que deixa passar l'aire impedint la sensació d'humitat sobre la pell. 

En quant a samarreta tecnica la nostra Top Vendes per al sector és un altre model de la marca Cofra de la mateixa línia que el polo. El model Caribbean de Cofra és de polièster i fabricat en teixit Cooldry. 

prendas fresca de verano

PANTALONS CURTS DE TREBALL

Els pantalons multibutxaques són una peça indispensable en aquest sector. El pantalo carrec ofereix espai i organització a més de protecció i resistència a la durabilitat. Però alhora, en altes temperaturas, això comporta més calor. 

Per això, a Mas Uniformes comptem amb l'última novetat en bermuda carrec de la col·lecció Galaxy d’Engel. Entre altres referències de pantalons curts de treball. En el cas que el teu lloc de feina no disposi de la possibilitat de portar pantalons curts pots optar per les dues opcions més fresques de pantalons multibutxaques. Els pantalons de Siggi Glasgow és cent per cent cotó i per tant el més transpirable malgrat el seu alt gramatge per a una major resistència al desgast. L'altra opció és els pantalons Drill de Cofra. Aquest és el model de menor gramatge i, per tant, de gran frescor.

Quant al calçat pots consultar el blog de Mas Uniformes per informar-te sobre calçat laboral transpirable. Demana pressupost per uniformar empreses a info@masuniformes.com.

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados