L'ÚLTIM EN MODA PROFESSIONAL: ROBA DE TREBALL TEXANA

Comentaris
Roba de Treball Texana
Amb l'arribada de la calor, cal renovar els uniformes de treball i així donar una imatge més fresca del teu local. Per això, et mostrem la Col·lecció Denim en negre, blau o en colors terrenals com el verd, beix, marró o gris. Cada vegada més la roba de treball es fusiona amb la moda i aquesta col·lecció és una mostra d'això. 


MODA PROFESSIONAL

Els elements presents en el món de la moda es fusionen amb el vestuari laboral per crear uniformes de treball amb les últimes prestacions del mercat. Per a això, s'utilitzen teixits de primera qualitat, com és el Denim, i es creen peces amb excepcionals dissenys.

Actualment, el món de la gastronomia creix a passos gegants i hem de diferenciar-nos de la nostra competència. Com fer-ho? A Mas Uniformes et donem la clau: mitjançant el vestuari laboral.


UNIFORMES DE TREBALL DENIM

A Mas Uniformes trobaràs una extensa gamma de davantals texans de dissenys atrevits i trencadors que li donaran un toc sofisticat al teu local. El seu disseny aposta per amplies i funcionals butxaques perquè puguis organitzar-te durant la teva jornada laboral. També disposes de models de davantals texans amb l'esquena creuada per deixar lliure de càrrega la zona de les cervicals.

Es tracta d'una col·lecció d'uniformes de treball texans que podràs trobar únicament a Mas Uniformes. A part dels davantals texans, també disposem de camises texanes per a hostaleria o del model de jaqueta de cuina texana tipus parca amb múltiples butxaques fabricada en cotó. Té coll mao i es corda amb cremallera central amb tancaments ocults. Sens dubte, una peça que no passarà desapercebuda al teu local.

És una col·lecció amb molta personalitat, amb la qual cosa ja no necessita complements per ressaltar. A més, pots personalitzar els teus uniformes de treball texans amb el nom o logo de la teva empresa per donar visibilitat a la teva marca.

Entra a masuniformes.com o visita el nostre Showroom a Sepúlveda, 109 de Barcelona per fer que la teva terrassa sigui particularment diferent i amb molt d'estil. T'esperem!

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados