COM ESCOLLIR EL CALÇAT DE SEGURETAT MÉS APROPIAT PER A LA TEVA EMPRESA

Comentaris
Calçat de seguretat Panter en diversos colors
És molt important escollir sabates de seguretat que s'adaptin al teu lloc de treball per minimitzar els riscos de patir un accident laboral. Si necessites uniformes industrials, has de fer ús de calçat de seguretat amb puntera i resistent i que a més estigui certificat.

Des de Mas Uniformes, et proposem nous models de sabates de treball de màxima protecció i resistència.


CALÇAT DE SEGURETAT ESPORTIU

Es tracta d'un model de sabata tipus 'bamba' de disseny modern i actual. Es lliga mitjançant cordons i posseeix puntera plàstica resistent a impactes de 200J. Disposa d'una plantilla antiperforació tèxtil que permet una total flexibilitat de la sola i absorbeix la humitat.

La seva sola és de triple densitat ja que disposa de dues capes de cautxú nitril i una capa de poliuretà que la fan resistent a l'abrasió, a la calor i als olis. A més, aquest sabata ofereix estabilitat en la trepitjada, amortiment i gran confort.

La zona del taló és tancada per a més subjecció del peu i disposa de folre al darrere tèxtil foamitzat 3D que ho fan molt absorbent a la humitat i evita rascades a la zona del taló i als turmells.

La seva empenya està fabricat en teixit tecnològic d'alta resistència que protegeix el calçat més de fer-ultra transpirable i hidròfug.

Cal destacar també la seva plantilla interior Tritec l'objectiu és disminuir la fatiga diària de la jornada laboral, a més de filtrar la suor traslladant-lo a la part més allunyada del peu.

Aquest model de calçat de seguretat esportiu està desenvolupat per a un nivell de protecció S1P + CI + HE + HRO + SRC, segons la normativa en ISO 20345.


CALÇAT DE TREBALL PANTER

Et presentem també aquest model de sabata de seguretat fabricada en pell natural 1ª flor hidròfuga i transpirable. Disposa de plantilla interior tèxtil antiperforació amb propietats antibacterianes, antifongs i antiestàtica. Disposa de puntera plàstica resistent a impactes de 200J amb memòria elàstica ja que recupera la seva forma inicial després de l'impacte. La seva sola de poliuretà fa que sigui una sabata antilliscant i resistent.

Aquest model de calçat de treball Panter està desenvolupat per a un nivell de protecció S3 + SRC + HE + CI + FO, segons la normativa en ISO 20345.

Pots veure que hi ha sabates de seguretat amb múltiples prestacions. Has escollir el que més s'adapti al teu lloc de treball per facilitar-te la teva jornada laboral sense oblidar-te de la protecció i seguretat.

Si tens algun dubte, pots contactar-nos a online@masuniformes.com o visitant-nos a Sepúlveda, 109 de Barcelona. T'esperem!

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados