La microfibra és un tipus de fibra sintètica que està composta per polièster. Té forma d'estrella i múltiples aplicacions tèxtils. Entre els seus avantatges destaca la seva capacitat antifluids, antibacteries i el seu fàcil manteniment, de fet és molt utilitzada en el roba sanitária.                             Les anomenades “peces intel·ligents” o teixit tècnic per sanitat es coneixen amb aquest nom als tèxtils capaços d'alterar la seva naturalesa en resposta a l'acció de diferents estímuls externs, físics o químics, modificant alguna de les seves propietats, principalment amb l'objectiu de conferir beneficis addicionals als seus usuaris. Avui dia ens veiem sorpresos amb l'aparició de nous productes tèxtils amb desenvolupament tecnològic. es caracteritzen per portar incorporats determinats elements o sistemes que els permeten respondre amb certa autonomia a les necessitats del cos en funció de les característiques de l'entorn.CARACTERISTIQUES DE LA MICROFIBRAEs un teixit de cotó, roba laboral antial·lèrgica, antibacteriana, no desprèn partícules. Ideal per a la protecció com per a l'assecat de superfícies delicades. Resistent i durador, mantenint la seva forma fins i tot després de moltes rentades. Manté la seva esponjositat i forma sense encongir. Assecat ràpid. Es redueix el cicle d'assecat fins a un 50%, a causa de la seva superfície interna. Consumeix menor quantitat de productes netejadors i estalvi d'aigua en la rentada, fins a un 50%. No necessita planxa.


                                                 MICROFIBRA EN EL SECTOR SANITATLes peces són suaus, lleugeres i flexibles pel que són prenguis molt còmodes per a treballar.

És un teixit fort i durador, resisteix moltes rentades i les altes temperatures, per la qual cosa són peces perfectes com a roba laboral per a sector sanitari.

No és necessari planxar

Microfibra 100% antibacteriana, té una enorme capacitat antifluids, per la qual cosa és un teixit molt higiènic.

És un teixit tècnic per sanitat i repel·lent de fluids.

Excel·lent solidesa del color després de la rentada.
Entra a la nostra botiga Online i descobreix la nostra col·lecció sanitat teixit tècnic. Demana'ns pressupost de forma gratuïta per a personalitzar roba sanitat amb serigrafia professional o brodats professionals en info@masuniformes.com.