MAS UNIFORMES ESTRENA VISITA VIRTUAL 360º PER LES SEVES INSTAL·LACIONS

Comentaris
Botiga de roba de treball a Barcelona de Mas Uniformes
En ple segle XXI, a Mas uniformes estem plenament integrats amb l'ús de les noves tecnologies i les posem a disposició de tots els nostres clients. És per això que tenim l'orgull de presentar-vos un Tour Virtual 360º per la nostra botiga de Barcelona situada a Sepúlveda, 109.


PER QUÈ HA DECIDIT MAS UNIFORMES FER EL TOUR VIRTUAL?

Som una empresa consolidada a Barcelona amb una trajectòria de més de 65 anys d'experiència en el sector de la uniformitat. La nostra botiga és un referent per a professionals de l'hostaleria, sanitat, indústria i estètica i en ella trobaràs tot el que estàs buscant. Ens caracteritzem per la innovació dels uniformes i per això t'oferim vestuari laboral innovador, modern i d'acord amb els valors del teu negoci. En aquest recorregut virtual, pots veure amb deteniment tots els nostres productes i pots visitar-nos a la botiga on t'assessorarem personalment, o pots fer la compra mitjançant la nostra pàgina web.


QUÈ T'APORTA EL TOUR VIRTUAL A TU COM A CLIENT?

Des de Mas Uniformes, empresa de venda de roba de treball, us mostrem les instal·lacions de la nostra botiga física perquè puguis veure que darrere de la venda hi ha un lloc real i accessible al públic. La nostra transparència i confiança són valors que ens defineixen i és per això que posem aquesta visita virtual a la teva disposició. D'aquesta manera, en un sol clic pots accedir a les nostres instal·lacions i tots els seus espais.

Gràcies a les tecnologies que Mas Uniformes utilitza, aquest tour virtual es pot veure des de l'ordinador, mòbil o tablet. Un cop dins del tour, pots moure el cursor cap a totes les direccions per tenir una perspectiva de tots els angles de les instal·lacions.

No et perdis aquest Tour Virtual per les nostres instal·lacions i que és el resultat d'una llarga sessió fotogràfica en la qual hem fet un recorregut per tots els racons de la nostra botiga.
Si tens qualsevol dubte o desitges demanar-nos pressupost pots contactar-nos a info@masuniformes.com

Deixar un comentari
Necessites ser un usuari registrat per a poder comentar
Posts relacionados