Enrere queden els dies assolellats d'estiu per donar pas a l'estació de les pluges i de la caiguda de les fulles on les temperatures comencen a baixar i es fa necessari canviar la roba per treballar d'estiu pel vestuari laboral d'abric.

 

 ROBA D'ABRIC 

En aquest post parlem de la roba tèrmica laboral, aquella que permet realitzar treballs a l'exterior sense que passem fred. Des de Mas Uniformes volem mostrar-te els models de roba d'abric per al fred i per a dies de pluja i altres condicions adverses.  Són models molt nous, d'excel·lent qualitat i disseny.  Pots trobar dessuadores, jerséis, impermeables, softshells i parques.


La roba d'abric per treballar que et proposem és ideal contra el fred, pluja i altres condicions adverses. Protegeix-te del fred amb les nostres peces d'excel·lent qualitat i disseny, són models molt nous, d'excel·lent qualitat. Ens caracteritza el tracte personalitzat i la innovació quant a dissenys. I per això et presentem la millor roba de treball d'hivern per a la teva empresa.

 

 

 

Pots escollir entre dessuadores i jerséis com la dessuadora de treball, les armilles multibutxaques, softshells, parques i polars. I per a exteriors descobreix les nostres caçadores embuatades i reforçades per a la seguretat i comoditat dels treballadors.

 CONDICIONS QUE HA DE CUMPLIR LA ROBA DE TREBALL A L'HIVERN


 


-Aguantar temperatures baixes. Això sol venir especificat a les etiquetes de les peces.


-És millor portar diverses capes de roba que una sola, ja que cada persona aguanta la temperatura exterior d'una manera i també per poder adaptar-se als canvis del dia.


-Les peces internes han de ser capaces d'aïllar i evacuar la humitat corporal i la suor, perquè transpirin correctament. Les capes exteriors han de portar cremalleres i sistemes adequats que ens permetin obrir-les de forma ràpida.


-Les peces d'abric per treballar en l'exterior han de tenir propietats impermeables per als dies de pluja.


 

 

 


A Mas Uniformes, som la botiga de roba de treball i compta amb diferents tipus de peces capaces d'adaptar-se als canvis climàtics. Pots fer la teva comanda de roba treball per al fred mitjançant la nostra web o bé t'esperem a Sepúlveda, 109 on trobaràs tots els nostres productes en estoc i una atenció personalitzada.

 

 

 


També pots demanar-nos un pressupost a la teva mesura o sol·licitar la visita dels nostres comercials. Visita'ns!