Temps de lliurament i forma de lliurament

93 425 53 93

info@masuniformes.com

Horari:  De Dilluns a Divendres de 10h a 20h.
Dissabtes de 10h a 14h i de 16.30h a 20h.

Temps de lliurament i forma de lliurament

El temps de lliurament dels nostres productes en Estoc és de 24 hores per a comandes realitzades fins a les 14h. Per a comandes realitzades després de les 14h el lliurament serà de 48h. Si la teva forma de pagament és mitjançant transferència, als 2 dies de rebre l'ingrés en el nostre compte.


El temps de lliurament per a alguns dels nostres productes, que no estan en Estoc, estarà disponible en 5/7 dies naturals.


T'ho lliura e-Nacex, avisant-te abans de lliurar-t'ho via SMS al mòbil, o bé mitjançant una trucada telefònica per a concretar el lliurament. (e-Nacex està especialitzat en enviaments e-commerce).


També tens l'opció de recollir-ho en l'agència més pròxima que tinguis o bé et poden lliurar la mercaderia en el treball, domicili d'un familiar, amic etc.


Incidències en els lliuraments: Després de tres absències reiterades, el missatger normalment retorna el paquet a Masuniformes. En aquest caso el client haurà de reclamar de nou la mercaderia a Masuniformes i abonar de nou les despeses de l'enviament així com les despeses de devolució.

(Anar enrere)
Xat off-line - Clic per contactar amb nosaltres