Temps de lliurament i forma de lliurament

93 425 53 93

info@masuniformes.com

Dilluns - Divendres 10h a 20h 

Dissabte de 10h a 14h i de 16.30h a 20hTemps de lliurament i forma de lliurament

Rebràs la teva comanda 2 dies després d'haver-la cursat. Si la teva forma de pagament és mitjançant transferència, als 2 dies d'haver fet l' ingrés en el nostra compte.T'ho lliurarà e-Nacex, avisan-te abans del lliurament mitjançant SMS o bé mitjançant una trucada telefònica per concretar el lliurament. (e-Nacex està especialitzat en enviament e-commerce.).  

També tens la opció de recollir-lo a l'agencia més propera que tinguis o bé et poden fer el lliurament en el lloc de treball, domicili d'un familiar, amic...Incidències en els lliuraments: Després de tres absències reiterades, el missatger normalment torna el paquet a Masuniformes. En aquest cas el client haurà de reclamar de nou la comanda a Masuniformes i abonar de nou les despeses de lliurament així com les despeses de devolució.
En el cas de rebre comandes equivocades, o que el paquet rebut no correspongui a la comanda, tens 14 dies hàbils des de la data del lliurament per tal de fer la reclamació.

(Masuniformes verifica la incidència i realitzarà un nou enviament sense càrrec).Si el paquet arriba obert o està deteriorat de manera que afecti al contingut, hauràs d'indicar-ho en el comprovant del transportista per poder reclamar a l'empresa de transports. Tindràs un termini màxim de 7 dies hàbils de del lliurament.

 

 
En cas de pèrdua del paquet atribuïble a l'empresa de transports, un cop verificada aquesta responsabilitat, tindràs dret a sol·licitar a Masuniformes un nou enviament de les mateixes característiques, o la devolució íntegra dels diners.


(Anar enrere)
Xat off-line - Clic per contactar amb nosaltres