A la nostra botiga de roba laboral Barcelona, situada en ple centre de Barcelona, al carrer Sepúlveda 109, intentem donar el millor servei al client. Per això oferim la gestió integral de la uniformitat de l'empresa, assessorament i pressupost sense compromís en roba de treball. Som fabricants de roba laboral i dissenyem productes sota els paràmetres de qualitat, comoditat, durabilitat i imatge segons les necessitats de cada client amb un termini de lliurament ajustat. Al ser fabricants de roba laboral amb taller propi a Barcelona, controlem cadascun dels processos de fabricació. A més, garantim la continuïtat dels productes sense trencaments d'estoc. Tots els productes de la nostra web estan en existències per a lliurament immediat.A la nostra botiga de vestuari laboral personalitzem el teu vestuari professional, t'assessorem perquè la roba professional transmeti els valors de la teva empresa. Som àgils i versàtils tant per al client particular com l'empresarial, podent atendre tant la petita com la gran empresa.


Que ofereix Mas Uniformes:


Tots els productes en stock per a lliurament immediat.

Gran varietat d'articles per a uniformitat professional.

Disposem d'un Showroom de 1.200m2 ampli i còmode.

Àmplia franja d'horaris, no tanquem al migdia i obrim els dissabtes.

Assessorament i pressupostos sense compromís.

Gestió completa de la uniformitat de l'empresa.

Dissenys exclusius i personalitzats per a clients.

Uniformes personalitzats: Serigrafia i brodat.

Distribució de les principals marques de vestuari professional nacionals i internacionals.


A Mas Uniformes ofereix roba laboral per a una gran quantitat de professions. Treballem tant amb empreses com client final. Gràcies al nostre taller i el nostre equip de comercials creem imatge corporativa de principi a fi; dissenyem, confeccionem i personalitzem uniformes.


I si així i tot no pots visitar la nostra tenda física a Barcelona sempre pots fer la teva comanda online en la web de masuniformes.com. La nostra disponibilitat de la botiga online d'uniformes és la mateixa durant tot l'any: lliuraments 24 hores, stock permanent i atenció post-venda per a canvis i devolucions.Visita'ns! T'estem esperant.